- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Διακόπτεται η δίκη για τα Τέμπη λόγω εργασιών, ενώ ερευνάται η καταλληλότητα του χώρου
Για διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα διακόπτεται από αύριο, Τρίτη 28 Απριλίου, η δίκη των Τεμπών, καθώς η αίθουσα όπου διεξάγεται η διαδικασία θα κλείσει προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες βελτίωσης.
Η αυριανή δικάσιμος της δίκης των Τεμπών αναμένεται να σηματοδοτήσει την έναρξη των τοποθετήσεων των συνηγόρων υπεράσπισης επί των δηλώσεων παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας. Εξαίρεση αποτελούν τέσσερις συνήγοροι που εκπροσωπούν κατηγορούμενους σε βάρος των οποίων στρέφεται η δήλωση του Δημοσίου, στους οποίους έχει δοθεί επιπλέον χρόνος για την προετοιμασία τους.
Έρευνα για την καταλληλότητα του κτηρίου που διεξάγεται η δίκη των Τεμπών
Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας σχετικά με την καταλληλότητα του κτηρίου. Στο πλαίσιο της έρευνας αναζητούνται έγγραφα από την Πολεοδομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ προβλέπεται και η διενέργεια αυτοψιών από πραγματογνώμονα.
Παράλληλα, εκκρεμεί αίτημα για οπτικοακουστική κάλυψη της δίκης, το οποίο θα εξεταστεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας νομιμοποίησης των παραστάσεων υποστήριξης της κατηγορίας.
Ένταση για τη στάση του Δημοσίου
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, εντείνοντας το ήδη φορτισμένο κλίμα που συνοδεύει τη διαδικασία για την απόδοση ευθυνών στην υπόθεση του δυστυχήματος.