- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία στον 18χρονο και τις 20χρονες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία στον 18χρονο και τις 20χρονες
Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία ασκήθηκε σε τρία άτομα, έναν 18χρονο και δύο 20χρονες, που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Οι κατηγορούμενοι εν συνεχεία παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριo: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά ο 20χρονος
Με σκυμμένα κεφάλια αποχώρησαν νωρίτερα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο, ο 18χρονος φίλος του, καθώς και οι δύο νεαρές γυναίκες.
Ο 20χρονος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.
Το χρονικό της δολοφονίας
Στο πλαίσιο αυτό ο καθ’ομολογίαν δράστης ζήτησε από τον 27χρονο να συναντηθούν, με τους δυο τους να λογομαχούν και τον 20χρονο να βγάζει και να τον καρφώνει με το μαχαίρι.
Αμέσως μετά, ο ίδιος και ο 18χρονος φίλος του αποχώρησαν από το πάρκο, επέστρεψαν στο σπίτι τους, άλλαξαν ρούχα και χρησιμοποίησαν διαφορετικό όχημα για να παραλάβουν τις κοπέλες τους. Αρχικά, ο δράστης δεν αποκάλυψε την πράξη του, ωστόσο όταν το περιστατικό έγινε γνωστό, την παραδέχτηκε. Οι τέσσερις διέμειναν προσωρινά σε ξενοδοχείο στην Ηλιούπολη, ενώ στη συνέχεια η σύντροφος του δράστη ενημέρωσε την αστυνομία για όσα γνώριζε. Ο 18χρονος παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ ο βασικός κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, υπέδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει το μαχαίρι και ζήτησε συγγνώμη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα ραντεβού για ερωτική αντιζηλία κατέληξε στη δολοφονία ενός 27χρονου, με τον πατέρα του να τον βρίσκει νεκρό στο πάρκο – Σε εξέλιξη η δίκη του 20χρονου ναύτη
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Σε κατάσταση σοκ η υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων που τον βρήκε τραυματισμένο
Ελεύθερος ο οδηγός ταξί - Τι υποστήριξε στην απολογία του
Περιοριστικά μέτρα σε έκταση 500 μέτρων από το Λιμενικό
Οι κάμερες κατέγραψαν καρέ-καρέ τους δράστες
Κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι οδηγούσε επικίνδυνα δηλώνοντας ότι αποπροσανατολίστηκε από το GPS
Κανείς δεν την είχε αναζητήσει
Ο οδηγός ταξί επιχειρούσε να κάνει αναστροφή
Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα που εξετάζουν οι αρχές
Τον τραυμάτισε στην πλάτη και το κεφάλι και τράπηκε σε φυγή
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του από την ΕΛΑΣ
Φέρεται να απείλησε τους υπαλλήλους τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω mail
Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Δικογραφία σε βάρος της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.