- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Γυναικοκτονία Ελευθερίας Γιακουμάκη: Την πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι – Τι αναφέρει ιατροδικαστής
Μέσα στο όχημα της, πυροβολήθηκε με πυροβόλο όπλο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη από τις Δάφνες Ηρακλείου, που αγνοούνταν από τη περασμένη Κυριακή. Το άψυχο σώμα της μητέρας τριών παιδιών, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα του οχήματος, με τις αρχές να οδηγούνται στην εκτίμηση ότι ο τόπος τέλεσης του εγκλήματος ήταν περιοχή πλησίον του παρεκκλησίου του Αγίου Παντελεήμονα στη θέση Σταυρακιανή Καμάρα, Δαφνών., όπου υπήρξε συνάντηση του θύματος με το δράστη, περίπου στις 11 το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε.
Το αυτοκίνητο με την νεκρή γυναίκα εντόπισε ειδική ομάδα που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της, λίγο πριν τις 5:30 σήμερα το απόγευμα (22-4-2026) σε αγροτική τοποθεσία κοντά στο χωριό Αγία Βαρβάρα . Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
Ο δράστης πιθανόν πυροβόλησε από το παράθυρο του οχήματος, σε κοντινή απόσταση, ενώ η γυναίκα παρέμεινε στη θέση της χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.