Κοινωνια

Συναγερμός για την εξαφάνιση 62χρονου στην Εύβοια

Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συναγερμός για την εξαφάνιση 62χρονου στην Εύβοια - Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 62χρονου άνδρα από το Αλιβέρι στην Εύβοια. 

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 30 Μαρτίου 2026, εξαφανίστηκε από το Αλιβέρι Ευβοίας, ο Σπυρίδων Ρέτσας, 62 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 31/3/2026 και προχώρησε, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Εξαφάνιση 62χρονου στην Εύβοια

Ο Σπυρίδων Ρέτσας έχει ύψος 1.83 μ., είναι εύσωμος, έχει γκρι μαλλιά και πράσινα μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 62χρονου στην Εύβοια

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.