Κοινωνια

Ιωάννινα: Μόνιμη βλάβη στο μάτι υπέστη ο 16χρονος μετά την άγρια επίθεση

Πληροφορίες ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άγρια επίθεση σε 16χρονο στα Ιωάννινα από τρεις έφηβους και πληροφορίες ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός

Μόνιμη βλάβη στο μάτι υπέστη ο 16χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις ανήλικους στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το Mega, πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από τα σοβαρά χτυπήματα κατά του 16χρονου στα Ιωάννινα κρύβεται ηθικός αυτουργός, ο οποίος έδωσε την εντολή για την επίθεση. 

Πληροφορίες για το περιστατικό αναφέρουν ότι ο 16χρονος, περιμένοντας την κοπέλα του, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με κλωτσιές, μπουνιές και σιδερογροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει την όρασή του στο αριστερό του μάτι. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε άμεσα αρχικά στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου του έγιναν 17 ράμματα, και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» υποβλήθηκε σε επέμβαση και, αν και οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν την όρασή του, έχει υποστεί μόνιμη βλάβη.