- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά - Σήμερα η κηδεία στις Συκιές - Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος
Βαρύ είναι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν σήμερα, Κυριακή, τον 20χρονο που έχασε τη ζωή του στο αιματηρό περιστατικό της Καλαμαριάς.
Η κηδεία του 20χρονου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης θα τελεστεί στις 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στις Συκιές.
Την ίδια ώρα, ο 23χρονος που φέρεται ως δράστης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Σε βάρος του έχουν ασκηθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή–οπλοχρησία, με την εισαγγελέα να τον παραπέμπει στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Μέχρι την απολογία του παραμένει κρατούμενος.
Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι το περιστατικό φαίνεται να έχει οπαδική διάσταση, καθώς με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο ασκήθηκαν διώξεις και σε δύο ακόμη άτομα που ήταν μαζί με το θύμα και περιλαμβάνονται στην ίδια δικογραφία. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν επικίνδυνη σωματική βλάβη και κατοχή αντικειμένων ικανών να προκαλέσουν βλάβη, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου.
Από τα δύο πρόσωπα, το ένα έχει ήδη ταυτοποιηθεί, ενώ το δεύτερο παραμένει άγνωστο. Και οι δύο αναμένεται να κληθούν από την ανακρίτρια για να δώσουν εξηγήσεις.
Οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν ότι το φονικό δεν συνδέεται με την πρόσφατη υπόθεση των αυτοαποκαλούμενων «αυτόκλητων τιμωρών παιδόφιλων», στην οποία είχε εμπλακεί το θύμα.