Κοινωνια

Εξάρχεια: Στην Ελλάδα σήμερα οι γονείς του 15χρονου Γάλλου που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Για την ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξάρχεια: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την πτώση του 15χρονου Γάλλου μαθητή από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

Στην Ελλάδα αναμένεται να έλθουν οι γονείς του 15χρονου Γάλλου μαθητή που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ξενοδοχείο στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης (5.3).

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 15χρονος μαθητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής στην Αθήνα και έμεναν σε ξενοδοχείο στα Εξάρχεια. Για την αστυνομία παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια: από το να ζαλίστηκε λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ μέχρι να αυτοκτόνησε.  Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι μαθητές από τη Γαλλία βρίσκονταν στην Αθήνα για μία εβδομάδα και σήμερα αναμένεται να έφευγαν. 

Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ και παρέλαβε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του, με τον θάνατό του να διαπιστώνεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.