Κοινωνια

Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της 31χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή

Τι υποστήριξε ο 38χρονος και τι εκτιμά ο ιατροδικαστής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της 31χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή - Τι υποστήριξε ο 38χρονος και τι εκτιμά ο ιατροδικαστής

Ο 38χρονος σύντροφος της 31χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στον Κολωνό συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (1.3). 

Ο 38χρονος, ο οποίος είχε προσαχθεί με τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας στο Κολωνό, υποστήριξε στις Αρχές ότι την βρήκε πεσμένη στις σκάλες, μέσα σε λίμνη αίματος, λέγοντας ότι έπεσε από αυτές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι τα τραύματα που έφερε η 31χρονη δεν συνάδουν με πτώση από τις σκάλες. 

Κολωνός: Τι λένε οι γείτονες του ζευγαριού για τους καβγάδες που ακούγονταν από το σπίτι τους

Το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για κάποιο ενδοοικογενειακό επεισόδιο ωστόσο, οι γείτονες αναφέρουν στους αστυνομικούς ότι άκουγαν συχνά φασαρίες και τσακωμούς από το σπίτι τους. Κλιμάκιο της Ασφάλειας, έχει αποκλείσει την περιοχή, συλλέγει καταθέσεις από το οικογενειακό αλλά και το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ εξετάζονται και τα ευρήματα στον χώρο του σπιτιού, και έξω από το σπίτι, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί.