- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: 15χρονη υπέστη έγκαυμα στα μάτια από αφρό σε καρναβάλι
«Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά η βλάβη στα μάτια είναι μεγάλη», λέει η μητέρα της
Κρήτη: 15χρονη υπέστη έγκαυμα στα μάτια από αφρό σε καρναβάλι - Τι δηλώνει η μητέρα της για την κατάστασή της
Μία 15χρονη υπέστη έγκαυμα στα μάτια της κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού της Κισάμου στην Κρήτη, όταν δέχτηκε στο πρόσωπο αφρό.
«Στο καρναβάλι υπέστη εκτεταμένο χημικό έγκαυμα στους κερατοειδείς και των δύο ματιών από αφρό που της πέταξαν κατευθείαν στο πρόσωπο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια πήγαμε στον οφθαλμίατρο της πόλης μας, ο οποίος να ’ναι καλά ο άνθρωπος, άνοιξε το ιατρείο του κυριακάτικα άρον άρον. Πριν από εμάς είχαν ήδη πάει κι άλλοι έφηβοι και μετά από εμάς πήγε κι άλλο περιστατικό από το ίδιο άρμα, με αντίστοιχα προβλήματα στα μάτια», δηλώνει η μητέρα της 15χρονης στο flashnews.gr.
«Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά η βλάβη στα μάτια είναι μεγάλη», λέει η μητέρα της 15χρονης
«Η νύχτα που ακολούθησε ήταν εφιαλτική. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι, δεν κατάφερε να κοιμηθεί σχεδόν καθόλου και τα ξημερώματα βρεθήκαμε στο νοσοκομείο στα Χανιά για επιπλέον φροντίδα. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά η βλάβη είναι μεγάλη. Σήμερα το απόγευμα θα ξαναπάμε για επανέλεγχο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να είναι με κλειστά μάτια, σε σκοτεινό περιβάλλον, με φωτοφοβία και πόνο. Δεν θα πάει ούτε στο σχολείο ούτε στις δραστηριότητές της. Η καθημερινότητά της διακόπτεται απότομα για κάτι που παρουσιάζεται ως "αθώα διασκέδαση". Το μπουκάλι του αφρού γράφει απλώς ότι σε περίπτωση επαφής με τα μάτια να ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Καμία προειδοποίηση για τον κίνδυνο σοβαρού χημικού εγκαύματος. Καμία σαφής επισήμανση ότι μπορεί να προκληθεί βλάβη στον κερατοειδή. Αν έχετε παιδιά, μιλήστε τους. Αν είστε γονείς, απαιτήστε σαφή σήμανση και έλεγχο. Αν διοργανώνετε εκδηλώσεις, αναλάβετε ευθύνη. Γιατί όπως αποδείχτηκε, λίγα λεπτά "πλάκας" μπορεί να αφήσουν πραγματική βλάβη», σημειώνει η μητέρα της ανήλικης στο flashnews.gr.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
345 περιπτώσεις αυτοκτονικού ιδεασμού και μη αυτοκτονικής αυτοτραυματικής συμπεριφοράς
Έγκυος φέρεται να δηλώνει η 28χρονη μητέρα και η 15χρονη κόρη
Συνολικά 1.062 συμβάντα κατεγράφησαν στη χώρα - Πώς διαμορφώθηκαν οι δείκτες
Η 28χρονη, που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα του, ισχυρίζεται ότι το διατηρούσε μέσα σε βάζο στην κατάψυξη
Κλείνουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία
Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος
Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους
Στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος έμεναν 6 άτομα
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο
2.700 γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει το panic button
Η καταγγελία και οι έρευνες των αρχών
Τι ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του
Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ
Αναφορά για πιθανό μηχανικό πρόβλημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.