- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα Πέραμος: «Καλύτερα να έπαιρναν ένα όπλο και μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά αυτό που του έκαναν»
Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του
Νέα Πέραμος: «Καλύτερα να έπαιρναν ένα όπλο και μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά αυτό που του έκαναν»
Αμείωτο παραμένει το θρίλερ γύρω από την απαγωγή και τη δολοφονία του 27χρονου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε την 1η Φεβρουαρίου σε ρέμα στη Νέα Πέραμο. Ο νεαρός άνδρας είχε απαχθεί έξω από την κατοικία της συντρόφου του στην Ελευσίνα και, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, κρατήθηκε αιχμάλωτος και βασανίστηκε για έξι ημέρες, πριν δολοφονηθεί.
Οι Αρχές εξετάζουν καρέ-καρέ τα βίντεο από την αρπαγή, την πορεία που ακολούθησε το όχημα των δραστών – το οποίο μάλιστα φέρεται να πέρασε δίπλα από περιπολικό – καθώς και τα σημεία στα οποία κατευθύνθηκαν μετά την απαγωγή.
Από την ανάλυση του οπτικού υλικού και των υπόλοιπων στοιχείων, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταλήξει σε δύο βασικά συμπεράσματα. Το πρώτο είναι ότι δράστες και θύμα γνωρίζονταν, καθώς η συμπεριφορά και των δύο πλευρών κατά τη στιγμή της αρπαγής δεν παραπέμπει σε αιφνιδιασμό ή έντονη αντίσταση. Το δεύτερο, και πιο ανησυχητικό, είναι ότι οι απαγωγείς φέρονται να είχαν εξαρχής οργανώσει ένα σχέδιο με προδιαγεγραμμένο φινάλε. Σύμφωνα με τα ευρήματα, ανεξαρτήτως του αν ο 27χρονος θα ικανοποιούσε τα αιτήματά τους, η απόφαση για τη δολοφονία του είχε ήδη ληφθεί. Το γεγονός ότι εκτελέστηκε με δέκα πυροβολισμούς πισώπλατα, ανάμεσά τους και χαριστική βολή στο κεφάλι, ενισχύει αυτό το σενάριο.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται πλέον στις καταθέσεις προσώπων από το στενό περιβάλλον του θύματος, με τις Αρχές να θεωρούν κομβικό ρόλο αυτόν της συντρόφου του. Αν και έχει ήδη καταθέσει, οι ερευνητές εκτιμούν ότι υπάρχουν ακόμα κρίσιμα στοιχεία που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Παράλληλα, στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται δύο πλαστές διαθήκες που εντοπίστηκαν στο σπίτι του 27χρονου, εκ των οποίων η μία φέρεται να ευνοεί τον πατέρα του και η άλλη το θύμα. Ο ίδιος, μιλώντας στο Live News, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια περί οικογενειακών διαφορών και κληρονομικών αντιπαραθέσεων.
«Δεν ξέρω τι είχε κάνει, ό,τι έχει κάνει ο γιος μου θα το βρει η Ασφάλεια. Από μεριά μου ούτε πλαστές διαθήκες ούτε διάφορα άλλα. Δεν υπήρχε καμιά κόντρα(για τα κληρονομικά) απλώς ο γιος μου κληρονόμησε και έπαιρνε ενοίκια, κληρονόμησε όπως ακούτε και αυτά υπάρχουν δεν τα λέω εγώ. Κληρονόμησε από τρεις νοικάρηδες, έπαιρνε τρία ενοίκια κανονικά ο γιος μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα που έπαιρνε τα ενοίκια. Απλώς το παιδί ήθελε να τα πάρει όλα, για να τα πάρει όλα δε γινόταν να τα πάρει όλα, είμαι και εγώ κληρονόμος, είμαι γιος είναι του πατέρα μου. Γι’ αυτό μάλλον είχε κάνει και πλαστή διαθήκη αλλιώς από ότι ακούγεται. Βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του οι πλαστές διαθήκες».
Όπως λέει, ο ίδιος φοβάται να κυκλοφορήσει καθώς έχει διαπιστώσει πως το παρακολουθούν.
«Καλύτερα να έπαιρναν ένα όπλο μπαμ μπαμ στο κεφάλι και να τον καθάριζαν, παρά αυτό που του κάνανε. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να αποκαλυφθεί ποιος σκότωσε το παιδί μου. Τέτοιον θάνατο δεν άξιζε κανένας. Φοβάμαι να κυκλοφορήσω. Δύο η ώρα το βράδυ ένα παιδί στην Ελευσίνα την ώρα που γύρναγα με ακολούθαγε μία μηχανή. Φόραγε κράνος και με ακολούθαγε από πίσω κολλητά. Με ακολούθαγε μέχρι το Θριάσιο δεν τον άφησα εγώ να με ακολουθήσει άλλο, γιατί του ξέφυγα».
Πηγή: Mega
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 52χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Λίγο μετά τις 14:00 οι εργαζόμενοι βρισκόντουσαν ακόμη στις θέσεις τους εντός της τράπεζας
Ο εντοπισμός έγινε κατά τη διάρκεια επανελέγχου του βυθού στο έργο επέκτασης του 6ου προβλήτα
Η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία
Φέρεται να είχε φωνάξει προς τους συνεργούς της τη φράση «κάψτε τους»
Το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων - Ξεκληρίστηκε η οικογένειά της
Πώς γίνεται μια πόλη που ο κόσμος λατρεύει να επισκέπτεται να βρίσκεται μόλις στην 88η θέση όταν κρίνεται ως τόπος μόνιμης διαβίωσης;
Έχασαν τη ζωή τους η 28χρονη μητέρα, η αδερφή της 6 μηνών, ενώ μετά από ώρες κατέληξε και ο 35χρονος πατέρας
Σοβαρά τραυματισμένη η ανήλικη κόρη
Ο 35χρονος πατέρας πέθανε λίγη ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ
Ο 52χρονος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Νεκρή είναι και η μητέρα και το βρέφος της οικογένειας - Στο νοσοκομείο ένα ανήλικο παιδί
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου
Και οι δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη
Στο ΙΧ επέβαινε μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής και μία από την Αυστραλία
Νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της
Προφυλακίστηκαν σε Ναύπλιο και Μαλανδρίνο οι δύο 42χρονοι
Η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δικασίμων για τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.