- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
«Όσο βοήθησα, βοήθησα... Εσείς αν θέλετε να την ψάξετε, ψάξτε την» λέει ο πατέρας της 16χρονης Λόρας
Όσο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας, ο πατέρας της παραμένει στο Ρίο και, μέχρι στιγμής, δεν έχει ταξιδέψει στη Γερμανία για να αναζητήσει την κόρη του.
Σε σύντομη επικοινωνία που φέρεται να είχε ο ίδιος με Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται και με ελληνικό μέσο, η απάντηση του πατέρα της Λόρας ήταν λακωνική. «Εγώ ό,τι ήταν να βοηθήσω το έχω κάνει. Όσο βοήθησα, βοήθησα. Αν θέλετε να την ψάξετε, ψάξτε τη», φέρεται να δήλωσε, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν νεότερα για την εξαφάνιση της 16χρονης.
Παρά τις προσπάθειες και τις επαφές που έχουν γίνει, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο στοιχείο για το πού βρίσκεται η 16χρονη Λόρα, με τις Αρχές και όσους ερευνούν την υπόθεση να συνεχίζουν την αναζήτηση.
Ωστόσο, η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa επιβεβαίωσε σήμερα (3.2) στην ΕΛ.ΑΣ. ότι η 16χρονη Λόρα ταξίδεψε πράγματι στη Γερμανία στις 8 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από την αεροπορική εταιρεία ότι η Λόρα πέταξε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την πτήση των 17:35 στις 8 Ιανουαρίου για Αμβούργο. Ήδη από τις 28 Ιανουαρίου, οι γονείς της ανήλικης ενημερώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, ότι η Λόρα φέρεται να αγόρασε εισιτήριο για Φρανκφούρτη ενώ τους έδειξαν και το βίντεο από το ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ομόνοια που έβγαλε εισιτήριο.