- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πέθανε ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος, σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη επί 27 χρόνια, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας
Βαρύ πένθος βιώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την απώλεια του συντρόφου της, Πύρρου Αναγνωστόπουλου. Την είδηση έκανε γνωστή ο ανιψιός του, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Μαζί με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη επί 27 χρόνια – Η επιδείνωση της υγείας του
Το ζευγάρι μοιραζόταν τη ζωή του εδώ και 27 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας: ήταν κλινήρης, με κινητικές δυσκολίες, ενώ έπασχε και από πολυοργανική ανεπάρκεια. Στις αρχές Ιανουαρίου, όταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλευόταν, εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να τη επισκεφθεί, λόγω της κατάστασής του.
Συγκλονισμένη η Ζωζώ – Συγκινητικό «αντίο» από τον ανιψιό του
Παρότι η ηθοποιός είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο της απώλειας, η είδηση τη συγκλόνισε βαθιά. Προς το παρόν δεν επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις, έως ότου πραγματοποιηθεί η κηδεία. Ο ανιψιός του εκλιπόντος τον αποχαιρέτησε δημόσια με συγκινητική ανάρτηση:
«Όλα ωραία μόνο που κάνανε κόντρες για το ποιος θα φύγει πρώτος για το μακρινό ταξίδι. Και μαντέψτε… μόλις κέρδισε ο αγαπημένος μου θείος. Έφυγε πρώτος».