- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπόθεση Κολωνού: Ανοίγει στο Εφετείο η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης
Επανεξετάζεται από μηδενική βάση - Στο εδώλιο ο βασικός κατηγορούμενος και η μητέρα της ανήλικης
Ξεκινά σήμερα στο Εφετείο η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό - Στο επίκεντρο ξανά ο βασικός κατηγορούμενος και η μητέρα του παιδιού
Η αυλαία της δικαστικής επανεξέτασης για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, στο Εφετείο Αθηνών.
Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν συνολικά 20 κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν κριθεί ένοχοι σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.
Η υπόθεση εισάγεται εκ νέου στο ακροατήριο καθώς ο βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή ισοβίων, άσκησε το δικαίωμα της έφεσης. Παράλληλα, στο εδώλιο κάθεται ξανά και η μητέρα της ανήλικης, καθώς η Εισαγγελία Εφετών προσέβαλε την πρωτόδικη αθώωσή της για το αδίκημα της μαστροπείας, κρίνοντας πως τα αποδεικτικά στοιχεία δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς.
Υπενθυμίζεται ότι από τις δύο δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί, σημαντικός αριθμός κατηγορουμένων είχε καταδικαστεί, ενώ μέχρι σήμερα στη φυλακή βρίσκονται μόνο δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ενδέχεται να διεξαχθεί και πάλι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της φύσης της υπόθεσης και της εμπλοκής ανηλίκου.
Έξω από το Εφετείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στο θύμα, ενώ ισχυρή είναι και η παρουσία της αστυνομίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθησαν δυο άτομα
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Την ίδια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι αδειούχοι
Δύο ημέρες μετά την επέκταση
Πώς έγιναν τα δυστύχημα σε Μάνδρα, Μέγαρα και Λεωφόρο ΝΑΤΟ
Όσα αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννακός
Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας στην Παλαιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου
Η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ
Η ανάρτηση του γιατρού που το επανέφερε
Το παιδί φέρεται να κατάπιε νερό - Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Πάτρα
Στη δικογραφία λαϊκή τραγουδίστρια ως πελάτισσα
Υπάλληλοι καταχώρισαν τους κωδικούς τους σε ιστοσελίδα «μαϊμού»
Νέα στοιχεία και βίντεο ντοκουμέντο για τον θάνατο της 41χρονης
Ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, μίλησε για την υγεία των παιδιών
Η επικοινωνία δεν είναι απλά οι λέξεις που λέμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.