- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τραγωδία για ζευγάρι από την Κεφαλονιά που έκανε διακοπές στον Παναμά – Νεκρή η γυναίκα, κρίσιμες ώρες για τον σύζυγο
Θλίψη προκαλεί η τραγική εξέλιξη ταξιδιού αναψυχής ενός ζευγαριού από την Κεφαλονιά στον Παναμά, το οποίο μετατράπηκε σε εφιάλτη μέσα σε λίγες ημέρες. Η συμβολαιογράφος Αθανασία Καρακούση άφησε την τελευταία της πνοή μακριά από την Ελλάδα, ενώ ο σύζυγός της, δικηγόρος Λάμπρος Θεοτοκάτος, δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο της Γαλλίας.
Το ζευγάρι είχε πάει για διακοπές μαζί με ένα γκρουπ στον Παναμά, όταν η γυναίκα εμφάνισε έντονο βήχα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Τότε, φώναξαν γιατρό στο ξενοδοχείο, ο οποίος της πρότεινε να πάρει ένα σιρόπι.
Στη συνέχεια, η γυναίκα επέλεξε να μην ακολουθήσει το υπόλοιπο γκρουπ σε μία εκδρομή που θα πήγαιναν αλλά να ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο.
Όταν ο άντρας της επέστρεψε από την εκδρομή βρήκε τη σύζυγο του να έχει φουσκάλες σε όλο της το σώμα. Τότε την πήγε κατευθείαν σ΄ένα ακριβό ιδιωτικό νοσοκομείο του Παναμά, όπου διασωληνώθηκε.
Της συνταγογραφήθηκε αγωγή για γρίπη Α ωστόσο, λίγο αργότερα πέθανε.
Ο σύζυγός της παρουσίασε επίσης σοβαρά συμπτώματα κατά το ταξίδι της επιστροφής. Με υψηλό πυρετό και έντονη επιδείνωση της κατάστασής του, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο στο Παρίσι.
Συνεπιβάτιδα του ζευγαριού περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή «Live News» το ταξίδι που είχαν προγραμματίσει και τι συνέβη με τη γυναίκα κατά τη διάρκεια αυτού.
«Στο γκρουπ ήταν κάποια άτομα που φορούσαν μάσκα. Τη γυναίκα την πόναγε το κεφάλι της, της επόμενη έκανε κρίση βήχα. Ήρθε γιατρός, της είπε να πάρει σιρόπι και πήρε. Την επόμενη, την βρήκε ο άντρας της με φουσκάλες. Την πήγε στο νοσοκομείο και την επόμενη μέρα πέθανε».
Πηγή: MEGA