Κοινωνια

Ηράκλειο: 58χρονη έβαλε φωτιά στο σπίτι της και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα

Συνελήφθη σε κατάσταση αμόκ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η 58χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου

Μία 58χρονη γυναίκα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης για τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η 58χρονη βρισκόταν σε έντονη ψυχική φόρτιση και φέρεται να προκάλεσε σειρά επικίνδυνων περιστατικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά έβαλε φωτιά μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή του Εσταυρωμένου Ηρακλείου, καίγοντας αντικείμενα του σπιτιού, και συγκεκριμένα κουρτίνες και έναν καναπέ. Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε έγκαιρα χωρίς να κληθεί η Πυροσβεστική και προτού επεκταθεί σε γειτονικούς χώρους. 

Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα βγήκε στον δρόμο και προκάλεσε φθορές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία ανήκουν σε έναν 55χρονο και έναν 24χρονο, προκαλώντας νέες ζημιές και αναστάτωση στη γειτονιά.

Η 58χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ για την υπόθεση έχει αναλάβει την προανάκριση το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Τα ακριβή αίτια της συμπεριφοράς της διερευνώνται, ενώ εξετάζεται και η ψυχική της κατάσταση.