Κοινωνια

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Ένας 52χρονος και ένας 56χρονος επιτέθηκαν με γροθιές σε 13χρονο εντός του γηπέδου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 21 Δεκεμβρίου, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ.

Πιο συγκεκριμένα ένας 56χρονος και ένας 52χρονος, γρονθοκόπησαν έναν 13χρονο, εντός του γηπέδου, επειδή -όπως φαίνεται- τους ενοχλούσε τύμπανο που έφερε ο ανήλικος.

Ο 52χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Ωραιοκάστρου από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ενώ ο 56χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στις Συκιές από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.