Κοινωνια

Κηφισιά: Έστησαν ενέδρα σε υπάλληλο εταιρείας και του άρπαξαν 180.000 ευρώ

Γνώριζαν το πότε θα κουβαλούσε τις εισπράξεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κηφισιά: Έστησαν ενέδρα σε υπάλληλο εταιρείας και του άρπαξαν 180.000 ευρώ - Γνώριζαν το πότε θα κουβαλούσε τις εισπράξεις

Δύο άνδρες συνελήφθησαν για την ένοπλη ληστεία σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας στην Κηφισιά

Σύμφωνα με το Mega, οι δράστες χρησιμοποίησαν κλεμμένο όχημα για να προσεγγίσουν τον υπάλληλο στην Κηφισιά, καθώς γνώριζαν ότι εκείνη την ημέρα θα κουβαλούσε τις εισπράξεις της εταιρείας, και υπό την απειλή όπλου του αφαίρεσαν την τσάντα, στην οποία περιέχονταν 180.000 ευρώ. Οι δράστες έπειτα πρόσεχαν τις κινήσεις τους, καθώς επικοινωνούσαν μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών, ωστόσο το βιντεοληπτικό υλικό από τη ληστεία και η αγορά πολυτελών οχημάτων τους πρόδωσε και οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη τους.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές και ληστείες.