Κοινωνια

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άνδρα από το σφηνωμένο όχημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τροχαίο στα Χανιά: Οδηγός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε στενό πέρασμα στην Αγία Μαρίνα και απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική - Έρευνα για τα αίτια.

Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων οδηγός αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε σήμερα στις 09:00 σφηνωμένο σε στενό πέρασμα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία απέστειλε δύο οχήματα με έξι άνδρες, οι διασώστες, μετά από προσπάθεια άνοιξαν την πόρτα του οχήματος και ανέσυραν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός έμεινε για αρκετές ώρες στο σημείο πριν εντοπιστεί. Το όχημα τύπου τζιπ, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο σημείο όπου και εντοπίστηκε.

Διεξάγεται έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.