- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Επικίνδυνα παιχνίδια από νεαρό που γραπώνεται από λεωφορείο στην Καλλιθέα
Ένας νεαρός, πιθανότατα στο πλαίσιο κάποιου διαδικτυακού challenge, πιάστηκε σε βίντεο να κρέμεται από το πίσω μέρος ενός λεωφορείου στην Καλλιθέα και να διανύει άγνωστη απόσταση με αυτόν τον επικίνδυνο τρόπο.
Στο βίντεο του ΣΚΑΙ φαίνεται ο νεαρός να πλησιάζει το λεωφορείο με το πατίνι του, να φτάνει σε μικρή απόσταση και στη συνέχεια να πιάνεται από τον πίσω αεραγωγό, χρησιμοποιώντας τον ως «λαβή» για να μετακινηθεί.
Το περιστατικό συνέβη στην Καλλιθέα, στην οδό Σιβιτανιδείου, λίγο πριν από τον σταθμό του τρένου. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε ορατότητα στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί τι έκανε ο νεαρός και να συνεχίσει την πορεία του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.