- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερη η επόπτρια του τμήματος Αγίων Αναργύρων
«Δεν αντιλήφθηκα να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την Κυριακή», φέρεται να υποστήριξε
Ελεύθερη με περιοριστικό όρο αφέθηκε η επόπτρια του τμήματος Αγίων Αναργύρων στην υπόθεση δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα - Τι υποστήριξε στην απολογία της
Ελεύθερη με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε μετά την απολογία της η αστυνομικός, επόπτρια του Τμήματος Αγίων Αναργύρων, το βράδυ που ζήτησε βοήθεια η Κυριακή Γρίβα λίγο πριν δεχθεί τις θανάσιμες μαχαιριές του πρώην συντρόφου της.
Η αστυνομικός είναι η τελευταία που βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, κατηγορούμενη για θανατηφόρα έκθεση από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως.
Συγκατηγορούμενοι της αξιωματικού στη δικογραφία, που αφορά ευθύνες των αστυνομικών στην τραγική κατάληξη της 28χρονης Κυριακής, είναι η αστυνομικός υπηρεσίας, ο φρουρός του Τμήματος, καθώς και ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έχουν απολογηθεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με τον ίδιο περιοριστικό όρο.
Κατά την απολογία της, η επόπτρια φαίνεται να είπε ότι δεν βρισκόταν στο γραφείο όπου ήταν η αξιωματικός υπηρεσίας όταν πήγε η Κυριακή ζητώντας βοήθεια. Υποστηρίζει επίσης ότι όταν πήγε στο γραφείο, άκουσε την Κυριακή, αλλά δεν κατάλαβε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της.
«Δεν ήμουν παρούσα, όταν η Κυριακή μπήκε στο τμήμα. Την είδα να φεύγει και άκουσα να λέει ότι θα πάρω περιπολικό. Εγώ επέστρεψα στο γραφείο μου για να πάρω τα πράγματα μου. Δεν αντιλήφθηκα να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την Κυριακή. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο για την υπόθεση», φέρεται να υποστηρίζει η επόπτρια, η οποία αντιτείνει έναντι του κατηγορητηρίου ότι ελλείψει δόλου «δεν στοιχειοθετείται η εις βάρος μου κατηγορία».
(Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
Τι αναφέρει στην πρότασή της η εισαγγελέας
Πώς δρούσαν - Οι εμπρησμοί και τα χρήματα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
2 και 4 ετών τα παιδιά
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εγκλήματα του 2024
«Να προστατεύσουμε την ψυχική υγεία των παιδιών»
Τουλάχιστον 40 μικροκαλλιεργητές έπεσαν θύματα της μαφίας
Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα
Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία τους
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος 44χρονου οδηγού για τον θάνατος της μητέρας και της κόρης
Το F4 της Euroleague θα διεξαχθεί στο T-Center στις 22 και 24 Μαΐου
Οι Αρχές δημοσιοποίησαν τα στοιχεία
Καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο η στιγμή που γκρι όχημα έπεσε πάνω στο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν μητέρα και κόρη
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του σκάφους
Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί
Εισέπραξαν επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ χιλιάδων ευρώ με ξένα χωράφια
Ένα βιβλίο που έπρεπε να μάθεις παπαγαλία και ένας άνθρωπος να σου μιλήσει τη σωστή στιγμή
Τον κλείδωνε στην αποθήκη και τον χτυπούσε
Η αύξηση της νεανικής βίας και της ψυχικής δυσφορίας που δείχνει τα κενά του σχολείου και της Πολιτείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.