- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της Αστυνομίας που είχε πει στην Κυριακή Γρίβα πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί»
Τι υποστήριξε
Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της Αστυνομίας που είχε πει στην Κυριακή Γρίβα πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί» - Τι υποστήριξε
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία των απολογιών για τους αστυνομικούς που υπηρετούσαν σε κομβικές θέσεις το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, με το ενδιαφέρον να παραμένει στραμμένο στις ευθύνες που ενδέχεται να προκύψουν από τη διαχείριση των κλήσεων και την αντίδραση των αρχών.
Νωρίς το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η απολογία του τηλεφωνητή που είπε τη φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί», η οποία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Ο δικηγόρος του, Χρήστος Καραμανλής, υποστήριξε πως η επίμαχη φράση δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο και χαρακτήρισε άστοχο το σχόλιο, επιμένοντας ότι ο εντολέας του ενήργησε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να απολογηθεί και ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος, ο οποίος βρισκόταν στο κουβούκλιο την ώρα που σημειώθηκε η δολοφονία, ενώ υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε καταθέσει η αστυνομικός υπηρεσίας του μοιραίου βραδιού και αφέθηκε επίσης ελεύθερη υπό όρους.
Η υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις δικαστικές αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά τον ρόλο κάθε εμπλεκόμενου και τις ενέργειες που έγιναν –ή δεν έγιναν– τις κρίσιμες στιγμές πριν από το τραγικό συμβάν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βήμα βήμα η διαδικασία - Πότε εκπνέει η προθεσμία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Κινητοποιήθηκαν 59 πυροσβέστες με 16 οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
H βασική συμβουλή παραμένει: Μην προχωράτε σε επισκευές χωρίς επικοινωνία
Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Κοινότητας Δρυμού
Το σημείο είναι δυσπρόσιτο με έντονο ανάγλυφο με κύριο χαρακτηριστικό την χαμηλή βλάστηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Νεαροί κατήγγειλαν ότι τους ζήτησε περισσότερα χρήματα επειδή είχε... κίνηση
Νέα τρένα στην Ελλάδα μετά από δύο δεκαετίες
Πώς έγινε η κυβερνοεπίθεση
Έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας
Το έργο αφορά στην ολοκληρωμένη αποκατάσταση και λειτουργική αναβάθμιση του κτηρίου
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας με αφορμή τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.