Νέα Πέραμος: Σκότωσε τον 44χρονο με ψαλίδι - Οι συχνοί καβγάδες των αδελφών
Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο δράστης
Νέα Πέραμος: Σκότωσε τον 44χρονο με ψαλίδι - Οι συχνοί καβγάδες των αδελφών - Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο δράστης
Ζήτημα χρόνου υποστηρίζουν οι περίοικοι ότι ήταν να συμβεί το μοιραίο στη Νέα Πέραμο, καθώς, όπως υποστηρίζουν γείτονες των τριών αδελφών, συχνά διαπληκτίζονταν για διάφορους λόγους.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (24.11) ο ένας αδερφός δολοφόνησε τον άλλον με ένα ψαλίδι. Το φονικό σημειώθηκε στη Νέα Πέραμο κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Η μονοκατοικία, ένα απομονωμένο κτίριο από τον οικισμό της Νέας Περάμου, ήταν η στέγη των τριών αδερφών. Όλοι τους - σύμφωνα με μαρτυρίες - αντιμετώπιζαν προβλήματα με εξαρτήσεις και διαπληκτίζονταν συχνά για λόγους χωρίς ουσία.
Πώς έγινε η δολοφονία στη Νέα Πέραμο
Τα ξημερώματα ο 47χρονος άρχισε να χτυπά τον 44χρονο αδελφό του και πάνω στη συμπλοκή με ένα ψαλίδι κάρφωσε το σώμα του. Τις φωνές τους άκουσε ο τρίτος αδερφός, ένας 48χρονος άντρας ο οποίος ήταν και αυτός που κάλεσε αστυνομία και ΕΚΑΒ. Ο φερόμενος ως δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ενώ το πτώμα του αδελφού του μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στην Αθήνα.
Τα κίνητρα της φονικής συμπλοκής παραμένουν άγνωστα με τους αστυνομικούς να αναμένουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς προκειμένου να λάβουν κατάθεση από τον 47χρονο φερόμενο δράστη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ
Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών μετά την πτώση σε χαράδρα στα 2.000 μέτρα
«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να κρυφτούμε»
Οι πρώτες πληροφορίες
Προσέκρουσε σε στηθαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν κοινές κλήσεις
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για τον πολιτισμό μας να μην βρίσκουμε άτομα άξια να τους προσηλωθούμε και να ζήσουμε το χειμώνα όπως πραγματικά είναι: μια ευκαιρία στην εγγύτητα.
Οι νέες αποκαλύψεις και οι έρευνες των Αρχών
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Για «ολιγωρία συγκεκριμένου ανθρώπου» κάνει λόγο ο Γιαννόπουλος
Tο θύμα βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής όταν είδε το όχημα του δράστη να περνά μπροστά του
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.