Δήμητρα Ματσούκα: Δεν εγκλημάτησα - Θα κυκλοφορώ με ταξί από εδώ και στο εξής
Τι ανέφερε για τα όρια ταχύτητας και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Δήμητρα Ματσούκα: Δεν εγκλημάτησα - Θα κυκλοφορώ με ταξί από εδώ και στο εξής
Τις πρώτες δηλώσεις έκανε μετά τη σύλληψή της η Δήμητρα Ματσούκα, όταν εντοπίστηκε να κινείται με υπερβολική ταχύτητα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, καθώς και τις πινακίδες της, αφού της είχαν αφαιρεθεί λόγω προηγούμενης παράνομης στάθμευσης.
Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο, ωστόσο η διαδικασία αναβλήθηκε για τις 2 Δεκεμβρίου, ώστε να προσκομιστούν οι βεβαιώσεις που αποδεικνύουν την εξόφληση των κλήσεων.
Μετά τη διαδικασία, η ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερη και το ίδιο βράδυ επέστρεψε κανονικά στο θέατρο. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: «Δεν εγκλημάτησα. Δεν είμαι περήφανη για την ανεπάρκειά μου σε συγκεκριμένα πράγματα, αλλά θεωρώ ότι δεν έχω κάνει κάτι μη αναστρέψιμο, δεν προκάλεσα κάποια βλάβη».
Πιστέψτε ότι τώρα αυτό είναι μια συζήτηση, την οποία μπήκα στη διαδικασία να την κάνω μόνο και μόνο για να αποκαταστήσω την αλήθεια και να γνωρίσει και ο κόσμος που με αφορά, δηλαδή οι συνεργάτες μου, οι άνθρωποι που με έχουν εμπιστευτεί σε αυτή την παράσταση, ότι τα πράγματα δεν ήταν αλόγιστα. Είχα μια ανθρώπινη βεβαίως αστοχία, αλλά μέχρι εκεί.
Θα γίνει το δικαστήριο στις 2 Δεκεμβρίου, ώστε να μπορούμε και εμείς να δώσουμε όλα τα ντοκουμέντα. Δηλαδή το ότι εγώ πλήρωσα την κλήση την επόμενη της αφαίρεσης των πινακίδων και διάφορα τέλος πάντων άλλα» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.
«Πολλοί από μας θα γνωρίσουμε κάποια πράγματα, τα οποία πρέπει να τα γνωρίσουμε. Ένα από αυτό είναι το το όριο ταχύτητας στην Ποσειδώνος που είναι 50 km και περισσότεροι από μας δεν το ξέρουμε και πρέπει να το ξέρουμε. Ή ότι τα δύο ποτά ξεπερνούν το αλκοτέστ και αυτό έχει σημασία να το ξέρουμε. Το σπίτι μου εμένα τα τελευταία πολλά χρόνια είναι στο Παγκράτι. Εκεί λοιπόν δεν έχουμε τις θέσεις για τους κατοίκους που είναι πολύ σωστό. Μακάρι να τις είχαμε σε όλες τις περιοχές.
Εγώ δύο φορές, λοιπόν, δεν κατάφερα να βρω πάρκινγκ ανοιχτό ή διαθέσιμο ή που να μην έχει ουρά και να πρέπει να περιμένω για να φτάσω στο θέατρο και τα λοιπά και το άφησα δύο φορές – όχι σε ράμπα αναπήρων – σε χώρο που απαγορευόταν για αυτό το σωστό λόγο για τον άνθρωπο που είναι κάτοικος της περιοχής και μου πήραν τις πινακίδες και καλά κάνανε.
Πέρασα δύσκολες στιγμές. Πέρασα στιγμές που δεν είναι ευχάριστες, που ωχριούν στις δύσκολες στιγμές που μπορούν να περνάνε άλλοι άνθρωποι. Το διαχειρίστηκα με υπομονή και σωφροσύνη. Από εδώ και πέρα θα παίρνω ταξί» συμπλήρωσε η ηθοποιός.
Από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη οδήγηση, κυκλοφορία οχήματος που του έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες και οδήγηση από πρόσωπο που του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο οχήματα με πλάστες πινακίδες στο επίκεντρο των ερευνών
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 13 Αυγούστου 2024
Έρευνες, αντιφάσεις και ένα αίνιγμα χωρίς τέλος
Στα αιτήματά τους περιλαμβάνεται η άμεση καταβολή καθυστερούμενων ενισχύσεων και αποζημιώσεων
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Τι υποστηρίζει ο κτηνίατρος για την απαγωγή του
Δεκάδες μπλόκα από τους αστυνομικούς στη Δυτική Ελλάδα για τον εντοπισμό τους
Για κάθε ευχή που πραγματοποιείς, ο ΟΠΑΠ κάνει πραγματικότητα άλλη μία
Οι δρόμοι κατεβάζουν λάσπη
«Έπιασα το τιμόνι και προσπάθησα να πατήσω φρένο»
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
5 συλλήψεις για τη φρικτή υπόθεση
Τι κατήγγειλε η ανήλικη
Ποιες 9 περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο
Πληροφορίες ότι ο οδηγός υπέστη ανακοπή στο τιμόνι
Την χτύπαγε στο κεφάλι και στο σώμα - Της προκάλεσε τραύματα με μαχαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.