Κοινωνια

Βόλος: Νεκρός ο Αυστριακός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί πριν από 45 ημέρες

Το πτώμα βρήκε πολίτης που περνούσε από την παραλία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βόλος: Νεκρός ο  Αυστριακός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί πριν από 45 ημέρες

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός 72χρονου Αυστριακού τουρίστα στον Βόλο. Όπως διαπιστώθηκε, η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Πετρομέλισσο, κοντά στο Καμάρι της Μαγνησίας, ανήκει στον εξαφανισμένο τουρίστα.

Το πτώμα βρέθηκε από διερχόμενο πολίτη στον Βόλο και αναγνωρίστηκε από τις Αρχές, οι οποίες ενημέρωσαν την οικογένειά του.

Ο 72χρόνος αγνοούνταν περίπου σαράντα ημέρες. Είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου για τις καθιερωμένες διακοπές του, όπως ανέφερε η κόρη του. Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Στόμιο Λάρισας με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, χωρίς από τότε να δώσει σημάδι ζωής.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 4 Οκτωβρίου, όταν δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την προγραμματισμένη πτήση επιστροφής.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία–νεκροτομή, που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του 72χρονου.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.