Γονείς στα Βορίζια έλεγαν στα παιδιά τους: «Πότε θα μεγαλώσεις να πάρεις εκδίκηση;»
Δύο κάμερες κατέγραψαν τον 23χρονο, ανιψιό του 39χρονου νεκρού, έξω από το σπίτι που μπήκε η βόμβα
Γονείς στα Βορίζια λένε στα παιδιά τους: «Πότε θα μεγαλώσεις να πάρεις εκδίκηση;»
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μακελειό στα Βορίζια, όπου γονείς φέρονται να ενθαρρύνουν τα 13χρονα παιδιά τους να αναζητήσουν εκδίκηση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News, γονείς λένε στα παιδιά τους: «πότε θα μεγαλώσεις να πάρεις εκδίκηση;»
Την ίδια ώρα, ο 23χρονος που συνελήφθη για την έκρηξη της βόμβας που πυροδότησε το μακελειό στα χωριό του Ηρακλείου θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Πρόκειται για τον ανιψιό του 39χρονου νεκρού στα Βορίζια, που συνελήφθη στο κοιμητήριο των Βοριζίων όπου είχαν πάει οικογενειακώς στον τάφο του 39χρονου που δολοφονήθηκε στο μακελειό.
Η συνήγορος του 23χρονου επισημαίνει πως ο εντολέας της δεν έχει ιδέα από εκρηκτικές ύλες και πως μάλιστα εκείνο το βράδυ βρισκόταν σε ένα γαμήλιο γλέντι. Κάτι που, όπως λέει, έχουν επιβεβαιώσει στις καταθέσεις τους και μέλη της αντίπαλης οικογένειας.
Δύο κάμερες κατέγραψαν τον 23χρονο έξω από το σπίτι που μπήκε η βόμβα
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο που τον δείχνει με το αγροτικό του έξω από το σπίτι που μπήκε η βόμβα, ελάχιστα λεπτά πριν την έκρηξη. Μάλιστα από το οπτικό υλικό, φαίνονται καθαρά οι κινήσεις του 23χρονου να βγαίνει έξω από το αμάξι και να βγάζει κάτι από το πορτμπαγκάζ.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», οι κάμερες που έχουν καταγράψει τον 23χρονο έξω από το σπίτι που μπήκε η βόμβα είναι δύο.
Το ζητούμενο για την ΕΛ.ΑΣ ήταν ποιος έβαλε τη βόμβα, ποιος έδωσε την εντολή και πού είναι τα όπλα. Μετά από τη χθεσινή σύλληψη φαίνεται πως έχει διαλευκανθεί το πρώτο σκέλος, το ποιος τοποθέτησε τη βόμβα.
Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι εάν ο πατέρας του 23χρονου, που βρίσκεται στη φυλακή, ήρθε σε επαφή με έναν άλλο κρατούμενο ο οποίος γνωρίζει από εκρηκτικούς μηχανισμούς και μέσω αυτής της διαμεσολάβησης έφτιαξαν τη βόμβα.
Δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές ο 23χρονος
Όλοι μιλούν για έναν χαμηλών τόνων νεαρό που ασχολείται με την κτηνοτροφία. Παλαιότερα δούλευε στα καράβια, στο δρομολόγιο Πειραιά – Κρήτη και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, σε αντίθεση με τον αδελφό του που εκτός από τις ζωοκλοπές φέρεται να είχε χειροδικήσει πάνω σε συγχωριανό του.
Οι έρευνες συνεχίζονται με τον νεαρό άνδρα, να αποτελεί τον όγδοο εμπλεκόμενο στην πολύκροτη υπόθεση.
Πηγή: MEGA
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ
Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών μετά την πτώση σε χαράδρα στα 2.000 μέτρα
«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να κρυφτούμε»
Οι πρώτες πληροφορίες
Προσέκρουσε σε στηθαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν κοινές κλήσεις
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για τον πολιτισμό μας να μην βρίσκουμε άτομα άξια να τους προσηλωθούμε και να ζήσουμε το χειμώνα όπως πραγματικά είναι: μια ευκαιρία στην εγγύτητα.
Οι νέες αποκαλύψεις και οι έρευνες των Αρχών
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Για «ολιγωρία συγκεκριμένου ανθρώπου» κάνει λόγο ο Γιαννόπουλος
Tο θύμα βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής όταν είδε το όχημα του δράστη να περνά μπροστά του
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.