- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Καλαμάτα: «Έχουμε χάσει πάσα ιδέα» - Τι λέει ο γιος του 76χρονου που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ
Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του
Καλαμάτα: «Έχουμε χάσει πάσα ιδέα» - Τι λέει ο γιος του 76χρονου που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ διακομίστηκε διασωληνωμένος ένας 76χρονος άνδρας, έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε χθες στην Καλαμάτα από τον ίδιο του τον σκύλο. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασώστες χρειάστηκαν σχεδόν μία ώρα για να καταφέρουν να τον απελευθερώσουν από το ζώο.
«Τώρα έχω τον πατέρα μου σοβαρά στο νοσοκομείο. Είναι λίγο σοβαρά. Τώρα είμαι κι εγώ έξω από το νοσοκομείο, είναι τόσες ώρες μέσα, θα τον πάμε Αθήνα στο ΚΑΤ. Εγώ ήμουνα Καλαμάτα κι ο πατέρας μου ήταν στον Άγιο Φλώρο που διατηρεί το μαγαζί και πίσω απ’ το μαγαζί έγινε αυτό το συμβάν», λέει στο MEGA ο γιος του 76χρονου.
Ο 76χρονος προέτρεψε τους αστυνομικούς να πυροβολήσουν τον σκύλο και τότε ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει και να σκοτώσει το αγριεμένο ζώο.
«Πήγε να τον ταΐσει, να τον ποτίσει κι ο σκύλος έκανε επίθεση, που αυτό δεν είχε γίνει, τον έχουμε 10 ολόκληρα χρόνια, τόσες μέρες. Δεν έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει τώρα. Μας γλείφει, μας κάνει, μας ράνει, το ταΐζουμε, το ποτίζουμε, το χαϊδεύουμε, ξέρεις ούτε μίσος ούτε τίποτα. Ελευθερία, πίσω απ’ το μαγαζί έχουμε κτήμα μεγάλο, το αμολάμε για να μην είναι φυλακισμένο, δηλαδή έχουμε χάσει πάσα ιδέα», καταλήγει ο γιος του 76χρονου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο οχήματα με πλάστες πινακίδες στο επίκεντρο των ερευνών
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 13 Αυγούστου 2024
Έρευνες, αντιφάσεις και ένα αίνιγμα χωρίς τέλος
Στα αιτήματά τους περιλαμβάνεται η άμεση καταβολή καθυστερούμενων ενισχύσεων και αποζημιώσεων
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Τι υποστηρίζει ο κτηνίατρος για την απαγωγή του
Δεκάδες μπλόκα από τους αστυνομικούς στη Δυτική Ελλάδα για τον εντοπισμό τους
Για κάθε ευχή που πραγματοποιείς, ο ΟΠΑΠ κάνει πραγματικότητα άλλη μία
Οι δρόμοι κατεβάζουν λάσπη
«Έπιασα το τιμόνι και προσπάθησα να πατήσω φρένο»
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
5 συλλήψεις για τη φρικτή υπόθεση
Τι κατήγγειλε η ανήλικη
Ποιες 9 περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο
Πληροφορίες ότι ο οδηγός υπέστη ανακοπή στο τιμόνι
Την χτύπαγε στο κεφάλι και στο σώμα - Της προκάλεσε τραύματα με μαχαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.