- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φονικό στα Βορίζια Κρήτης: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς - Ανάμεσα στους τραυματίες και παιδιά
Αναφορές και για τρίτο νεκρό
Αιματηρό περιστατικό στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού της Κρήτης - Αναφορές για τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες μετά από πυροβολισμούς
Ασύλληπτης έντασης επεισόδια με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού της Κρήτης, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τη ζωή του σίγουρα ένας άνδρας και μια γυναίκα, ενώ υπάρχουν αναφορές και για τρίτο νεκρό, που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti.gr, οι πυροβολισμοί ξέσπασαν μετά τη χθεσινή έκρηξη σε υπό κατασκευή κατοικία στο χωριό, με το περιστατικό να λαμβάνει διαστάσεις αντεκδίκησης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώνεται ακόμη και τώρα «βροχή» πυρών ανάμεσα σε μέλη διαφορετικών οικογενειών, τόσο μέσα στο χωριό όσο και στα γύρω βουνά.
Ο άνδρας ηλικίας, περίπου 30 ετών που έχασε την ζωή του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η 56χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από πυρά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.
Ο αριθμός των τραυματιών δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί με τις πληροφορίες να λένε ότι ανάμεσα τους υπάρχουν και παιδιά. Πολλοί μεταφέρονται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ αρκετοί βρίσκονται και στα κέντρα υγείας Αγίας Βαρβάρας και Μοιρών.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν περαιτέρω κλιμάκωση και να ελέγξουν την κατάσταση. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Για το φονικό περιστατικό, ενημερώθηκε και ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον διοικητή της Αστυνομίας.
Το αιματοκύλισμα ξεκίνησε ως αντίποινα έπειτα από έκρηξη μηχανισμού σε οικοδομή αργά χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εκκωφαντικός θόρυβος που ακούστηκε προκάλεσε αναστάτωση, ωστόσο από την έκρηξη, ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές στην υπό κατασκευή οικία στην οποία είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες του ΑΤ Φαιστού και πυροτεχνουργοί. Σήμερα στον χώρο πραγματοποιήθηκε αυτοψία και από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
Η επίσημη ενημέρωση των υγειονομικών Αρχών για νεκρούς και τραυματίες
Αναφορικά με το αιματηρό συμβάν στην Κρήτη, η εικόνα που δίνουν οι υγειονομικές Αρχές έχει μέχρι στιγμής ως εξής:
Νεκροί: 2
- Ένας άνδρας (Κ.Φ.) στο Βενιζέλειο
- Μια Γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών (Φ.Γ.)
Τραυματίες: 2
- ΠαΓΝΗ 1 (Φ.Γ.)
- Βενιζέλειο 1 (Τ.Ε.)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φαίνονται οι προσπάθειες που κάνει να βγει έξω από το «πηγάδι του διαβόλου»
Νεκρές μάνα και κόρη από την έκρηξη της σόμπας - Με σοβαρά εγκαύματα ο εγγονός
Σοβαρά εγκαύματα έχει υποστεί ο 39χρονος άνδρας
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
Εξαιρετικά επικίνδυνο το σημείο
Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες
Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές
«Δεν βλέπαμε και δεν ακούγαμε, μικροφωνικές εγκαταστάσεις δεν υπήρχαν» έχουν καταγγείλει συγγενείς θυμάτων
Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες που προκάλεσε ζημίες πολλών εκατομμυρίων στο Δημόσιο
Αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Του επιτρέπεται η ενασχόληση με πίνακες που έχουν πιστοποιητικό γνησιότητας
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού
Ο Ταϊλανδός μπάτλερ καταζητείται μέχρι σήμερα από την Ιντερπόλ
Πιλότος της πολιτικής αεροπορίας ο αγνοούμενος - Είχε αδυναμία στη θάλασσα
«Υπήρχε ένα οικοσύστημα και εγώ ήμουν ο ξενιστής. Άρα έπρεπε να με αποβάλουν»
22 συλλήψεις για το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες
Τι λέει για τις συνθήκες διεξαγωγής και την αίθουσα
Στην Ευελπίδων οι 22 για τις εικονικές εταιρίες - Βαρύ κατηγορητήριο για το κύκλωμα με τα τιμολόγια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.