Μοσχάτο: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από 15 άτομα - Τι λέει ο πατέρας του θύματος
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι από τους 15 δράστες
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 13χρονου στις αρχές, όλα ξεκίνησαν από μία παρεξήγηση
Έντονη ανησυχία προκαλεί η νέα υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού ενός 13χρονου στο Μοσχάτο από ομάδα 15 ατόμων.
Το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του star, ο ανήλικος επικοινώνησε άμεσα με τον πατέρα του λέγοντας: «Μπαμπά, έχω 1% μπαταρία, με έχουν χτυπήσει 15 άτομα, είμαι στο Μοσχάτο». Ο πατέρας του απάντησε: «Μείνε εκεί που είσαι, βλέπω τη θέση σου, έρχεται η αστυνομία».
Μετά την επίθεση, οι δράστες έστειλαν μήνυμα στο θύμα, ζητώντας να τον συναντήσουν ξανά, με την πρόφαση ότι θα του εξηγήσουν τους λόγους της επίθεσης: «Αυτό θα στο πούμε από κοντά», ενώ προσέθεσαν «σου ζητάμε συγγνώμη, ραντεβού σε εκείνο το μέρος στο Μοσχάτο». Όμως αντί για τον ανήλικο στο σημείο εμφανίστηκε η ομάδα ΔΙΑΣ που συνέλαβε τους δράστες της επίθεσης. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι από τους 15 δράστες.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 13χρονου στις αρχές, όλα ξεκίνησαν από μία παρεξήγηση: «Εκεί στο παρκάκι χαιρέτησα μια φίλη μου, λέγοντάς της “πού είσαι ρε μ...” και αυτοί νόμισαν ότι έβρισα εκείνους και μου είπαν “θα σου φέρουμε κόσμο από Καλλιθέα, θα σε δείρουμε”. Προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι δεν το είπα σε αυτούς». Μετά την παρανόηση, ο ανήλικος απομακρύνθηκε, αλλά οι δράστες τον ακολούθησαν: «Πήγα βολτίτσα προς την εκκλησία της Μεταμορφώσεως και έρχονται και με πιάνουν και ξεκίνησαν το ξύλο. Μου έλεγαν θα σε “σκοτώσουμε”».
Η ομάδα των ανηλίκων, γνωστή ως «183» από τον ταχυδρομικό κώδικα, έχει τρομοκρατήσει, σύμφωνα με μαρτυρίες, την περιοχή. Ορισμένοι δράστες ισχυρίστηκαν ότι το θύμα έβγαλε σουγιά και για αυτό του επιτέθηκαν, γεγονός που διαψεύδεται κατηγορηματικά από την οικογένεια του 13χρονου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ
Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών μετά την πτώση σε χαράδρα στα 2.000 μέτρα
«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να κρυφτούμε»
Οι πρώτες πληροφορίες
Προσέκρουσε σε στηθαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν κοινές κλήσεις
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για τον πολιτισμό μας να μην βρίσκουμε άτομα άξια να τους προσηλωθούμε και να ζήσουμε το χειμώνα όπως πραγματικά είναι: μια ευκαιρία στην εγγύτητα.
Οι νέες αποκαλύψεις και οι έρευνες των Αρχών
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Για «ολιγωρία συγκεκριμένου ανθρώπου» κάνει λόγο ο Γιαννόπουλος
Tο θύμα βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής όταν είδε το όχημα του δράστη να περνά μπροστά του
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.