- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ρόδος: Σε δίκη ιερέας για τη σεξουαλική παρενόχληση τουρίστα - Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές
Ξεκινά η δίκη για του ιερέα από τη Ρόδο, που κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση 30χρονου τουρίστα από την Εσθονία.
O 30χρονος έκανε διακοπές στη Ρόδο και θέλησε να επισκεφθεί ένα μοναστήρι. Εκεί ξέχασε έναν σταυρό και ο ιερέας τον κάλεσε να επιστρέψει για να τον παραλάβει. Σύμφωνα με το Star, ο 30χρονος τουρίστας κατήγγειλε ότι κατά τη δεύτερη επίσκεψη ο ιερέας τού ζήτησε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, λέγοντάς του πως ήθελε να του κάνει ένα δώρο. Ο τουρίστας υποστηρίζει ότι του είπε να κατεβάσει το παντελόνι, το εσώρουχο και να αφαιρέσει την μπλούζα του, προκειμένου να τον αλείψει με λάδι.
Ο 30χρονος το δέχτηκε, θεωρώντας ότι πρόκειται για κάποιο θρησκευτικό τελετουργικό. Αργότερα υπέβαλε μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ρόδος: Αρνείται τις κατηγορίες ο ιερέας
Ο ιερέας αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι άλειψε τον τουρίστα με λάδι για να τον βοηθήσει να θεραπεύσει κάποια εξανθήματα που είχε στο σώμα του.