- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βοιωτία: Η 62χρονη έλειπε από τη δουλειά με αναρρωτική άδεια για 146 ημέρες
Τι μισθό λάμβανε ως διευθύντρια των ΚΕΠ
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Βοιωτίας
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την 62χρονη που έθαψε τη μητέρα της σε μαντρί κοντά στο σπίτι της στη Βοιωτία, προκειμένου - όπως υποστήριξε - να εισπράττει τη σύνταξη και τα επιδόματα που λάμβανε η 91χρονη.
Σύμφωνα με το Mega, η 62χρονη εργαζόταν ως διευθύντρια ΚΕΠ στη Βοιωτία, όμως, μέσα στο 2025 έχει πάει στην εργασία της μόλις 51 ημέρες, αφού είχε λάβει 146 ημέρες αναρρωτική άδεια συν τις 22 ημέρες της κανονικής της αδείας. Κάτι που σημαίνει ότι η 62χρονη πήγε μόλις 51 ημέρες στη δουλειά της. Ο σταθμός αποκαλύπτει ότι πήρε συνεχόμενη αναρρωτική από 4/3 έως 20/6, σύνολο 108 ημέρες δηλαδή, με χαρτί από ιδιωτική κλινική.
Όπως αποκαλύπτεται, η 62χρονη λάμβανε μισθό που άγγιζε τα 1.700 ευρώ μαζί με τα επιδόματα.
Βοιωτία: Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση
Ο γιος της 62χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ την γιαγιά μου είχα να την δω από τις αρχές του 2021», δήλωση που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από γείτονες, οι οποίοι δηλώνουν ότι η ηλικιωμένη δεν είχε θεαθεί ζωντανή τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, , η 62χρονη από το 2021 ισχυριζόταν ότι η μητέρα της διέμενε σε δομή φροντίδας. Παράλληλα, δεν επέτρεπε σε κανέναν να επισκεφθεί το σπίτι της και αδυνατεί να προσκομίσει οποιοδήποτε έγγραφο που να αποδεικνύει ότι η μητέρα της ήταν εν ζωή ή λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, όπως ισχυρίζεται. Ταυτόχρονα, όπως αποκάλυψε το Live News, συνέχιζε να χρησιμοποιεί το ΑΜΚΑ της αποθανούσας έως και τον Ιούλιο του 2025 για συνταγογραφήσεις φαρμάκων – μόνο στις 3 Ιουλίου είχαν εκδοθεί 14 διαφορετικές συνταγές για καρδιολογικά, αντιδιαβητικά και διουρητικά φάρμακα. Επίσης, το ιστορικό δείχνει ότι από το 2017 έως το 2020 είχαν συνταγογραφηθεί επανειλημμένα ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό δεν εκτελέστηκαν.
Η 62χρονη ισχυρίζεται ότι άνοιξε τον λάκκο με τη βοήθεια εργάτη, πριν από τον θάνατο της μητέρας της. Ωστόσο, δεν δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία, ενώ οι Αρχές δεν έχουν ακόμη εντοπίσει το πρόσωπο αυτό. Το Live News εντόπισε τον άνδρα που κατονομάζεται, ο οποίος όμως αρνήθηκε κάθε εμπλοκή: «Δεν είμαι εργολάβος, δεν έχω δουλέψει ποτέ σε αυτή τη γυναίκα. Δεν την ξέρω καλά, απλώς από το χωριό». Ένας άλλος εργάτης που φέρεται να είχε εργαστεί στο σπίτι της το 2024 κατέθεσε πως είχε μεταφέρει ξύλα στον στάβλο όπου τελικά εντοπίστηκε η σορός, ενώ μίλησε και για έντονο καβγά της κατηγορούμενης με αλλοδαπό εργάτη, λέγοντας πως η γυναίκα του φώναζε απειλητικά: «Θα σου δείξω εγώ».
Εισαγγελέας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, προχώρησε σε αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του Νόμου περί όπλων
Το κινητό της βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στο πεζοδρόμιο και σταθμευμένα αυτοκίνητα
«Η μητέρα μου, λόγω του σοκ, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει»
Δείτε την ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας
Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο
Μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας πετρέλαιο
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας αναλαμβάνει τα έξοδα
Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός - Αναζητούνται οι δύο δράστες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε βάρος του 38χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης
Η γυναίκα του είχε δίπλωμα σκάφους, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει το καταμαράν
Καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Ελεύθερος μέχρι τη δίκη
Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα καθώς δεν πήραν χρήματα ή αντικείμενα αξίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.