- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οδηγός αυτοκινήτου «πιάστηκε» να κινείται με 187 χλμ. στη Λεωφόρο Συγγρού - Bίντεο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Τι κατέγραψε η Τροχαία στη Λεωφόρο Συγγρού το τριήμερο 19 - 21 Σεπτεμβρίου
Οδηγός αυτοκινήτου «πιάστηκε» να κινείται στη Λεωφόρο Συγγρού με 187 χλμ. την ώρα και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Τροχαία.
Στους ελέγχους που έγιναν από την Τροχαία το τριήμερο 19–21 Σεπτεμβρίου στη Λεωφόρο Συγγρού, εκτός από τον οδηγό που έτρεχε με 187 χλμ. την ώρα, κατέγραψε συνολικά 101 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα. Επιπλέον, 95 οδηγοί βρέθηκαν να έχουν καταναλώσει αλκοόλ. Οι 4 συνελήφθησαν, καθώς η ένδειξη στον αλκοολόμετρο ξεπέρασε το όριο των 0,60 mg/l, που αποτελεί ποινικό αδίκημα.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των παραβατών στη Λεωφόρο Συγγρού
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου 2025 ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής, στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν -5.011- έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -95- παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ συνελήφθησαν -4- οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη άνω του 0.60 mg/l. Επιπλέον σε κεντρικούς οδηγούς άξονες της Αθήνας βεβαιώθηκαν -101- παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, ενώ επί της Λεωφ. Συγγρού εντοπίστηκε οδηγός να κινείται με 187 χλμ/ώρα.
Οι έλεγχοι για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και για υπερβολική ταχύτητα θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε μεγάλο βάθος στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Φαίνονται οι προσπάθειες που κάνει να βγει έξω από το «πηγάδι του διαβόλου»
Νεκρές μάνα και κόρη από την έκρηξη της σόμπας - Με σοβαρά εγκαύματα ο εγγονός
Σοβαρά εγκαύματα έχει υποστεί ο 39χρονος άνδρας
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
Εξαιρετικά επικίνδυνο το σημείο
Συλλήψεις σε Ελλάδα και άλλες χώρες
Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές
«Δεν βλέπαμε και δεν ακούγαμε, μικροφωνικές εγκαταστάσεις δεν υπήρχαν» έχουν καταγγείλει συγγενείς θυμάτων
Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες που προκάλεσε ζημίες πολλών εκατομμυρίων στο Δημόσιο
Αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους
Του επιτρέπεται η ενασχόληση με πίνακες που έχουν πιστοποιητικό γνησιότητας
Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού
Ο Ταϊλανδός μπάτλερ καταζητείται μέχρι σήμερα από την Ιντερπόλ
Πιλότος της πολιτικής αεροπορίας ο αγνοούμενος - Είχε αδυναμία στη θάλασσα
«Υπήρχε ένα οικοσύστημα και εγώ ήμουν ο ξενιστής. Άρα έπρεπε να με αποβάλουν»
22 συλλήψεις για το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες
Τι λέει για τις συνθήκες διεξαγωγής και την αίθουσα
Στην Ευελπίδων οι 22 για τις εικονικές εταιρίες - Βαρύ κατηγορητήριο για το κύκλωμα με τα τιμολόγια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.