- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών - Ο σκύλος Iris της ΕΛΑΣ ανίχνευσε κρυμμένα πάνω από 6 κιλά κοκαΐνης και κάνναβης
Χειροπέδες σε 33χρονο αλλοδαπό πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, για κατοχή και διακίνηση περισσοτέρων από έξι κιλών κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του συλληφθέντα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 998 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 κιλών και 250 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Στις έρευνες πήρε μέρος και ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Iris του τελωνείου Ευζώνων, που εντόπισε τα ναρκωτικά κρυμμένα στις ντουλάπες.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.