- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Νέες αποκαλύψεις για τον 42χρονο «κοντό» μαστροπό: Επειδή δεν ήθελε να το κάνει αυτό, την έβαζε να του γλείφει τα πόδια
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 42χρονος μαστροπός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (11.09) με την κατηγορία ότι εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια, ασκώντας πίεση και απειλές. Ο κατηγορούμενος φέρεται να εκφόβιζε τα θύματά του ισχυριζόμενος πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήταν φίλος του, προκειμένου να μην τον καταγγείλουν στις Αρχές.
Το ένα μετά το άλλο τα θύματά του, περιέγραψαν την φρίκη που βίωσαν από τον «κοντό» μαστροπό, που τους πουλούσε δήθεν προστασία, θαλπωρή και ενδιαφέρον, προκειμένου να τις πείσει να ενδώσουν στις ορέξεις και τις «επιχειρηματικές» του βλέψεις. Ο 42χρονος, έδινε εξαναγκαστικά κοκαΐνη στις νεαρές κοπέλες, οι οποίες τον είχαν εμπιστευτεί με την πρόφαση ότι «αυτός θα είναι η οικογένειά τους».
Όλα συνέβησαν στο διάστημα μεταξύ 2016 – 2022. Ο μαστροπός με το παρατσούκλι «κοντός» προσέγγιζε νεαρά κορίτσια που είτε αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είτε προέρχονταν από προβληματικά οικογενειακά περιβάλλοντα. Τους έταζε δουλειές με υπέρογκες απολαβές, τους δάνειζε χρήματα και κατέληγε να τις απειλεί προκειμένου να πάρει πίσω όσα τους έδωσε.
Αυτό που ζητούσε ήταν εκείνες να συμφωνήσουν να συνευρεθούν με τον ίδιο, με πελάτες αλλά να συμμετάσχουν και σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Μάλιστα ο 42χρονος έφτανε σε σημεία να κλείνει έως και 10 ραντεβού την ημέρα στο κάθε του θύμα. Όσον αφορά την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, ο ίδιος ανέβαζε online το υλικό σε σάιτ με συνδρομή, του οποίου τις απολαβές παρακρατούσε αποκλειστικά εκείνος.
Μιλώντας στην εκπομπή Live News, το απόγευμα της Παρασκευής (12.09) μία από τα 5 θύματα που κατήγγειλαν τον «κοντό» περιέγραψε όσα έζησε από τον 42χρονο όσο ακόμη εκείνη ήταν ανήλικη.
Το 26χρονο θύμα ανέφερε: «Ήταν τρομακτικός κυρίως όταν χαράκωνε τον εαυτό του. Σίγουρα είναι πάνω από 10 τα κορίτσια σαν εμένα. Την περίοδο που ήμουν και εγώ ήμασταν 10 κοπέλες. Ο τρόπος που με κρατούσε εγκλωβισμένη ήταν με απειλές ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου. Έλεγε σε κορίτσια με αδυναμίες ότι αυτός ήταν η οικογένειά τους. Τις “χτυπούσε” εκεί. Το χειρότερο είναι όταν του είπα ότι θα πάω αστυνομία μου είπε ότι θα με βγάλει πρεζάκι επειδή μου έδινε ναρκωτικά.
Ήταν εκείνος αυτός που ήθελε να μας δίνει ναρκωτικά, θεωρώ ότι εγώ τα έπαιρνα με τον χειρότερο τρόπο. Εγώ έτρωγα ξύλο για να πάρω ναρκωτικά. Ήμουν περίπου 17 ετών. Ξεκίνησε πρώτα να με ωθεί στην πορνεία και μετά μου έδινε κοκαΐνη και για να αποδώσω καλύτερα στην δουλειά και για να με απειλεί.
Το πήρα απόφαση να τον καταγγείλω γιατί ήθελα να αλλάξω την ζωή μου και να την φτιάξω. Με βοήθησε ο πρώην σύντροφός μου. Αφού άλλαξα την ζωή μου, μαζί με άλλες κοπέλες που είχαμε καλές σχέσεις το πήραμε απόφαση και είπαμε ότι θα τον κυνηγήσουμε».
«Με χτυπούσε και με έβαζε να παίρνω ναρκωτικά»
«Ξεκίνησα να εργάζομαι στο μαγαζί ως πωλήτρια και έτσι τον γνώρισα. Τρεις μήνες που δούλεψα στο μαγαζί γνωριστήκαμε καλύτερα. Ήταν πολύ φιλικός, ήταν πολύ πρόσχαρος ως άνθρωπος, έδειχνε πολύ ενδιαφέρον για τα προβλήματα του άλλου, έδειχνε συμπόνοια, κατανόηση. Έκλεισε το μαγαζί γιατί δεν πήγαινε καλά. Εγώ είχα προπληρωθεί κάποια χρήματα, γιατί έπρεπε να πληρώσω κάποια πράγματα στο σπίτι μου για την οικογένειά μου. Εν τέλει και τα άλλα μαγαζιά που είχε «βιτρίνα» ήταν για να τσιμπάει κορίτσια. Χτύπαγε πάνω στην αδυναμία κάθε μιας.», δήλωσε στον ΣΚΑΙ δεύτερη καταγγέλουσα που γνώρισε τον 42χρονο όταν ήταν ανήλικη.
Για τις απειλές που δέχθηκε από τον κατηγορούμενο, η ίδια ανέφερε: «Οι απειλές ήταν τύπου "θα κάνω κακό στην οικογένειά σου". Με έβαζε να παίρνω ναρκωτικά, ώστε όταν θα πάω στην αστυνομία να δηλωθώ ότι είμαι ναρκομανής και ότι εγώ τον προσέγγισα για να κάνω ραντεβού και να μπορώ να βγάζω χρήματα για τη δόση μου. Έχουμε φάει πολύ κακοποίηση από αυτό τον άνθρωπο, σωματική και ψυχολογική βία. Υπήρχε κοπέλα που επειδή δεν ήθελε να το κάνει αυτό, την έβαζε να του γλείφει τα πόδια. Άλλη κοπέλα πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, μπήκε σε ψυχιατρική κλινική. Δεν μπορούσε να δουλέψει, να σταθεί στα πόδια της.»
«Ήταν σατανιστής. Είχα ζήσει καταστάσεις που έκοβε τα χέρια του, ρούφαγε το αίμα και ούρλιαζε.», πρόσθεσε η ίδια για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του 42χρονου.
Πρόλαβε να εξαφανίσει σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία;
Ο «κοντός» μάλιστα, διέδιδε ότι διατηρούσε στενές σχέσεις με επιφανή πρόσωπα και πολιτικούς, μεταξύ των οποίων ανέφερε ακόμη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι δήθεν θα εξασφάλιζαν την ατιμωρησία του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αμέσως μόλις το έμαθε.
Ο 42χρονος άντρας που έπεσε στα χέρια των Αρχών, για σχεδόν μία δεκαετία παρουσιαζόταν ως παραγωγός αισθησιακών ταινιών ήταν και προαγωγός κοριτσιών που όπως καταγγέλλουν μπλέχτηκαν χωρίς την θέληση τους στα κυκλώματα του πληρωμένου έρωτα.
Οι καταγγελίες έγιναν περισσότερο από 1 χρόνο πριν. Η έρευνες ξεκίνησαν τους τελευταίους 5 μήνες, ωστόσο η αστυνομία δεν τον συνέλαβε αιφνιδιαστικά, αλλά είχε στείλει εκκλήσεις στον 42χρονο να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα. Εκείνος, κρυβόταν και άλλαζε συχνά κατοικίες, με αποτέλεσμα ενδεχομένως να έχει αποκρύψει προλάβει να στοιχεία και να έχει διαγράψει αποδεικτικά από υπολογιστές, στικάκια, κινητά και σκληρούς δίσκους.
Η σύλληψη του άνδρα που διέδιδε πως έχει άκρες πολύ ψηλά και κανείς δεν απλώνει χέρι πάνω έγινε από το ελληνικό FBI, καθώς μετά τις μαρτυρίες των πέντε γυναικών ήταν θέμα χρόνου να πέσει στα χέρια τους, και τελικά πέρασαν χειροπέδες στον άντρα έξω από το σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο που τώρα καλείται να απολογηθεί στην Δικαιοσύνη.
Με στοιχεία από MEGA και ΣΚΑΙ