Κοινωνια

Κόρινθος: Θρίλερ με τον θάνατο 22χρονου με τραύμα στο λαιμό - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 22χρονου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κόρινθος: Θρίλερ με τον θάνατο 22χρονου με τραύμα στο λαιμό - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Κορίνθου άφησε ένας 22χρονος, ο οποίο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (2.9) στο νοσοκομείο φέροντας βαθύ τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, η αστυνομία ενημερώθηκε από γιατρό του νοσοκομείου Κορίνθου, ότι είχε μεταφερθεί από τους οικείους του στα επείγοντα ένας 22χρονος τραυματισμένος από μαχαίρι στο λαιμό.

Ο νεαρός εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ αιμόφυρτος στον καναπέ του σπιτιού του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του, λίγες ώρες μετά.

Η αδελφή του τον βρήκε νεκρό

Ο αδερφός του 22χρονου υποστηρίζει πως το θύμα δέχτηκε επίθεση και πως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Χθες βράδυ πάντως, μέσα στο σπίτι, βρίσκονταν η μητέρα και η αδερφή του νεαρού, που επαναλαμβάνουν πως δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Ξαφνικά, όπως είπαν στους αστυνομικούς, είδαν τον 22χρονο να έχει τραυματιστεί σοβαρά και κάλεσαν για βοήθεια.

Συγγενής του 22χρονου λέει στο Live News πως το άτομο που τον βρήκε πρώτο ήταν η αδελφή του.

«Απ’ ό,τι ξέρω τον βρήκε η μικρή η Β…α, και το μαχαίρι δίπλα. Μέσα στο σπίτι. Μπορεί να άκουσε κάτι, δεν ξέρω. Η μαμά του πρέπει να δούλευε. Απ’ ό,τι έχω μάθει ο πατέρας του ήταν δρομολόγιο με το φορτηγό και η μάνα του δουλεύει σε ταβέρνα. Και δεν ήταν και παιδί που μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο στον εαυτό του. 22 χρονών παιδί, ‘ένας λεβέντης δύο μέτρα δεν μου πάει το μυαλό, δεν μπορώ, δηλαδή με τι ψυχραιμία να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό του; Δεν είχε τη δύναμη να καρφώσει το μαχαίρι στο λαιμό του, δηλαδή δεν μπορώ να το φανταστώ. Ήταν πολύ αγαπητό παιδί, ήταν κοινωνικός, ήταν…».

Το τροχαίο ατύχημα και ο Γολγοθάς του 22χρονου

Τα δύσκολα στη ζωή του 22χρονου είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν όπως μας λέει συγγενής του, τραυματίστηκε σε τροχαίο.

«Απλά ξέχναγε κάποια πράγματα, είχε κάνει πολλά χειρουργεία στο κεφάλι».

Ο 22χρονος είχε πάντα κοντά τους γονείς και τα δύο αδέρφια του, που προσπαθούσαν να τον στηρίξουν. Ποτέ, όπως λένε συγγενείς του, δεν τους πέρασε από το μυαλό πως θα έκανε κακό στον εαυτό του. Ποτέ δεν φαντάζονταν όλα αυτά που συνέβησαν και πλέον καλούνται να διαχειριστούν.

Οι καταθέσεις στενών συγγενών του 22χρονου συνεχίζονται, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει περισσότερο φως στα αίτια θανάτου.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 22χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, στην ιατροδικαστική του νεαρού εντοπίστηκαν 2 τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό. Ένα δεξιά και ένα αριστερά.

Επιπλέον εντοπίστηκε το μαχαίρι και θα εξεταστεί αν φέρει αποτυπώματα, τα οποία θα «δείξουν» ποιος έπιασε το μαχαίρι.

Ενώ έχει ζητηθεί διερεύνηση συνθηκών για τις επίμαχες ώρες του συμβάντος.

Πηγή: MEGA