- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο νεαρός οδηγός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο στην Πάτρα
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 27χρονος οδηγός μηχανής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αμερικής στην Πάτρα το πρωί της Τρίτης (2.9).
Σύμφωνα με το tempo24.news, ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.30 το πρωί στη συμβολή της οδού Αμερικής και Ν.Ε.Ο. στην Πάτρα.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, λίγο μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο έφυγε από το σημείο, αφού πρώτα ήρθε το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον μοτοσικλετιστή. Σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε στο νοσοκομείο για να δει την κατάσταση των παιδιών του τα οποία επέβαιναν στο όχημα.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Ρίου, μετά από αναζητήσεις και τον προσήγαγαν. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο, αλλά όχι πήγαινε προς το Νοσοκομείο του Ρίου.