- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στην 45χρονη με την Porsche - Οι δηλώσεις των δικηγόρων της
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά της 45χρονης οδηγού της Porsche του τροχαίου που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (29.8) στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, η οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο. Επιπλέον, κατηγορείται για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη του τόπου ατυχήματος στη Θεσσαλονίκη, οδήγηση μεταφορικού μέσου υπό την επίδραση ναρκωτικών.
Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ειδική ανακρίτρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση της.
Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει αλκοόλ στο αίμα της», λένε οι δικηγόροι της 45χρονης
Σε δήλωσή τους οι δικηγόροι της 45χρονης υπογράμμισαν ότι η οδηγός «δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Άπαντες ζητούν το κεφάλι της πελάτισσάς μας επί πίνακι. Αν η πελάτισσά μας οδηγούσε ένα Lada και έκανε παρέα με εμένα που είμαι άσημος, αυτή τη στιγμή δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Στον προέλεγχο της αιθανόλης, το αποτέλεσμα είναι 0,08 και παραποιήθηκε στα κανάλια πως είναι 0,8, δηλαδή 10 φορές παραπάνω. Μιλάμε για μια περίπτωση από αυτές που συμβαίνουν καθημερινά, 7-8 φορές στην πόλη μας, στη Θεσσαλονίκη».
«Δεν υπάρχει καθόλου αιθανόλη στο αίμα. Δεν υπάρχει καθόλου αλκοόλ και η κοπέλα είναι πεντακάθαρη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε και εμείς τι έχει γίνει», δήλωσε ο κ. Σανίδας και πρόσθεσε ότι ο εντολέας του δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη στο τροχαίο ατύχημα, μπήκε στο αυτοκίνητο της φίλης της που ακολουθούσε από πίσω και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Ήταν σε σοκ, βγήκε από το αυτοκίνητο και τη μάζεψε η φίλη της», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.