Κοινωνια

41χρονος δραπέτης φυλακών της Λάρισας συνελήφθη στην Αθήνα

Εξέτιε ποινή για απόπειρα κλοπής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είχε αποδράσει από το νοσοκομείο της Λάρισας όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία

Ένας 41χρονος δραπέτης από τις φυλακές Λάρισας συνελήφθη στην Αθήνα στις 7 Αυγούστου από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 41χρονος στις 17 Νοεμβρίου του 2022 απέδρασε από το νοσοκομείο Λάρισας όπου είχε μεταφερθεί για νοσηλεία από τις φυλακές Λάρισας.

Ο 41χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 11 μηνών, για σύσταση συμμορίας, ληστεία κατά συρροή και συναυτουργία, διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Ακόμα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα με το οποίο διατασσόταν η σύλληψή του προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής που του είχε επιβληθεί, για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.