- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παλαιό Φάληρο: «Μπήκα στη θάλασσα με το μωρό που δεν ήταν ζωντανό» - Η κατάθεση της μητέρας στους άνδρες του Λιμενικού
Όσα είπε στους άνδρες του Λιμενικού έρχονται σε αντίφαση με τα όσα είπε στους αστυνομικούς
Παλαιό Φάληρο: «Μπήκα στη θάλασσα με το μωρό που δεν ήταν ζωντανό» - Η κατάθεση της μητέρας στους άνδρες του Λιμενικού
Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζει η 32χρονη από την Αλγερία, που συνελήφθη για τον θάνατο της 3χρονης κόρης της, στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου. Διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ αύριο -Κυριακή- αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.
Το Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας την κατάθεση της 32χρονης στους λιμενικούς και όσα ισχυρίστηκε αυτή η γυναίκα για την στιγμή που αφήνει το ίδιο της το παιδί μέσα στην θάλασσα.
«Μπήκα στην θάλασσα κρατώντας το μωρό που δεν ήταν ζωντανό. Περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα εκεί. Ύστερα γύρισα, ντύθηκα, είπα στα αδέρφια του ότι το δώσαμε σε μία φίλη μου και φύγαμε», είπε αρχικά η 32χρονη.
Σε άλλο μέρος της κατάθεσής της ανέφερε: ««Το παιδί έπεσε στο μπάνιο, είχε κτυπήματα στο κεφάλι, το τύλιξα και το έβγαλα από εκεί γιατί ήθελαν να μπουν και τα άλλα παιδιά. Είδα ότι είχε χτυπήματα. Κατάλαβα ότι δεν ζούσε. Ήμουν τρομαγμένη γιατί δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο γιατί ήξερα ότι θα με κατηγορούσαν. Τότε αποφάσισα να πάμε σε αυτήν την παραλία που είχαμε ξαναπάει».
Επισημαίνεται πως όσα είπε έρχονται σε αντίφαση με όσα ισχυρίστηκε αρχικά στους αστυνομικούς.
Αρχικά η 32χρονη είχε πει στους αστυνομικούς ότι ένιωθε το παιδί ζεστό και ότι ζούσε και χτυπούσε η καρδιά του. Στην συνέχεια ισχυρίστηκε ότι το τύλιξε σε μία κουβέρτα και το πήγε στην παραλία και παραπάτησε και έτσι της “ξέφυγε” το παιδί.
Πηγή: Mega
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρή είναι και η μητέρα και το βρέφος της οικογένειας - Στο νοσοκομείο ένα ανήλικο παιδί
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου
Και οι δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη
Στο ΙΧ επέβαινε μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής και μία από την Αυστραλία
Νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της
Προφυλακίστηκαν σε Ναύπλιο και Μαλανδρίνο οι δύο 42χρονοι
Η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δικασίμων για τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο
Στο μικροσκόπιο των αρχών φαρμακείο και επιχείρηση
Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση στον Πειραιά
Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου
Η ανάρτηση της κλινικής όπου γέννησε
Ο μετροπόντικας σταμάτησε τις εργασίες του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο πατέρας του 28χρονου του βρήκε στο γκαράζ
«Τα στοιχεία δεν μπορούν να σταθούν από μόνα τους» υποστηρίζει ο κ. Καμπαγιάννης
Στον εισαγγελέα σήμερα ο συλληφθείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.