- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες η 32χρονη από την Αλγερία - Αύριο οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης
Κακουργηματική δίωξη στη μητέρα του κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο Παλαιό Φάληρο - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ενδοοικογενειακή βία.
Αντιμέτωπη με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για πλημμεληματικού βαθμού ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος μέλους της οικογένειας, το οποίο από οποιαδήποτε αιτία είναι ανίκανο να αντισταθεί, κατά εξακολούθηση, είναι η 32χρονη μητέρα του κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου πριν από μία εβδομάδα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση του Παλαιού Φαλήρου, διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και αφού μελέτησε τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτήν, η Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης απήγγειλε σε βάρος της γυναίκας, από την Αλγερία, κατηγορίες για τον θάνατο του παιδιού της.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή ώστε σε βάρος της κατηγορουμένης να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για να ακολουθήσει η τυπική διαδικασία σύλληψης και κράτησής της. Έτσι, η κατηγορουμένη αύριο το πρωί, θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές ώστε να δώσει εξηγήσεις για όσα της καταλογίζονται.
Η 32χρονη γυναίκα, που βρισκόταν παράτυπα στην Ελλάδα και έχει άλλα δύο ανήλικα παιδιά, φέρεται μετά τη σύλληψή της χθες, να έδωσε τις πρώτες απαντήσεις για όσα συνέβησαν στην 3χρονη κόρη της και τελικά οδήγησαν στον εγκληματικό θάνατό της.
Οι ισχυρισμοί της περιλαμβάνονται στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία. Περιλαμβάνονται επίσης και όσα κατέθεσε στις διωκτικές αρχές, γείτονας της κατηγορουμένης σχετικά με παλιότερα περιστατικά κακοποίησης των παιδιών της, στοιχεία που αποτυπώθηκαν στη δίωξη για ενδοοικογενειακή βία που ασκήθηκε σε βάρος της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειδικότερα, κάνει γνωστό ότι πρόκειται για πρώην αθλητή της, ο οποίος δεν έχει ενεργό αθλητικό δελτίο
Καταγγελία εν διαστάσει συζύγου για βία και απειλές, βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Το πλοίο αναχώρησε με τους μισούς επιβάτες και χωρίς φορτηγά και ΙΧ
Αφορά τόσο στο ύψος των ποινών όσο και στην αναγνώριση ελαφρυντικού
Ο 23χρονος υποστήριξε ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών
Τι αποκαλύπτει για το μήνυμα που έλαβε φίλη του παιδιού της
«Πρόσεχε γιατί κυκλοφορούν διάβολοι με αγγελικά πρόσωπα» – Τα τελευταία λόγια του πατέρα στην 19χρονη
Η «απόδραση» προκάλεσε ζημιές στην τζαμαρία και το προστατευτικό ρολό καταστήματος
Σε ένα απομονωμένο χωριό της Ηπείρου, η μοναξιά, η καταπίεση και ένα παράνομο πάθος οδήγησαν σε ένα έγκλημα που έγινε σινεμά
Υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης
Η προσπάθεια να σώσει τη σύζυγό του από τη φωτιά και η συμπαράσταση από τον γιο του
Υποβλήθηκε σε διαδοχικά χειρουργεία - Πώς έγινε η τραγωδία
Το απορριμματοφόρο εκτελούσε εργασίες αποκομιδής απορριμμάτων
Εντοπίστηκαν αναβολικά στο όχημά της
Συναγερμός μετά από εισαγγελική εντολή
Γλίτωσε τον ακρωτηριασμό
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 50χρονος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.