Έφοδος της αστυνομίας στις φυλακές Κορυδαλλού – Εντοπίστηκαν ηρωίνη, κοκαΐνη και σίσα
Τα απαγορευμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τεσσάρων έγκλειστων
Φυλακές Κορυδαλλού: Αστυνομική επιχείρηση της Δ.Α.Ο.Ε. - 4 συλλήψεις
Αιφνιδιαστική επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού για υποθέσεις που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί.
Η επέμβαση δεν έγινε τυχαία, αλλά κατόπιν πληροφοριών που ανέφεραν πως συγκεκριμένοι κρατούμενοι του Κορυδαλλού, καταφέρνουν να παραλαμβάνουν ναρκωτικά τα οποία στην συνέχεια διακινούν σε άλλους κρατούμενους του μεγαλύτερου σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας.
Αστυνομικοί από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) αλλά και με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου – Κ9 προχώρησαν στην έφοδο ελέγχοντας αρκετά κελιά κρατουμένων.
Κατά την διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν 1,5 γραμ. ηρωίνης, 0,4 γραμ. κοκαΐνης, 2,3 γραμ. «SHISHA», έξι φαρμακευτικά δισκία αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα απαγορευμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τεσσάρων έγκλειστων των φυλακών Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τους για διάφορα αδικήματα.
Τον φάκελο της υπόθεσης θα αποστείλουν οι αστυνομικοί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και πλέον είναι θέμα της δικαιοσύνης να τους καλέσει για παροχή εξηγήσεων και να αποφασίσει για την ποινική τους μεταχείριση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εικόνα από τα αγροτικά μπλόκα σήμερα
Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη
Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στελέχη του ΤΕΕΜ
«Αυτό που είδατε ήταν η αγανάκτηση του Κρητικού κτηνοτρόφου»
Στο σημείο επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες
Το χρονικό του περιστατικού
Η απόφαση του Εφετείου
Ο Λίο υπέστη ένα και μόνο, αλλά θανατηφόρο δάγκωμα
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ - Διατάχθηκε διοικητική έρευνα
Η επιχείρηση διάσωσης διήρκησε περισσότερο από 24 ώρες
Από την ψυχαγωγία στην καθημερινότητα των κοινοτήτων
Λόγω των κινητοποιήσεων γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας
Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν
Σε δομή αδέσποτων ο σκύλος
Στους δρόμους της Κρήτης αγροτοκτηνοτρόφοι
Ζητά την ενοχή των δύο κατηγορουμένων
Οι πρώτες πληροφορίες για το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι αρχές
Το ότι μια ράτσα μπορεί να είναι πιο επιθετική δεν σημαίνει ότι κάθε σκυλί αυτής της ράτσας θα είναι επιθετικό
«Θα χρειαστεί έρευνα για να ταυτοποιηθούν άτομα», αναφέρει η Κωνσταντία Δημογλίδου.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.