- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η Μουρτζούκου έστειλε εξώδικο στη μητέρα του Παναγιωτάκη - Τη στοχοποιεί ευθέως για τον θάνατο του βρέφους
«Έχει πρόσβαση στα δικά μου social media και σβήνει μηνύματα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έστειλε εξώδικο στη μητέρα του Παναγιωτάκη – Την καλεί να σταματήσει το «κρυφτούλι» με την αλήθεια
Την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη στοχοποιεί ευθέως η Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του 15 μηνών βρέφους το 2024.
Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, η Ειρήνη Μουρτζούκου απέστειλε εξώδικο στην Πόπη, την μητέρα του Παναγιωτάκη με το οποίο της επιρρίπτει ευθύνες για τον θάνατο του βρέφους.
Σύμφωνα με το Mega, η 25χρονη υποστηρίζει πως γνωρίζει κάθε κίνηση της μητέρας του βρέφους αφού, όπως λέει, ήταν ενημερωμένη για όλες τις καταγγελίες που είχε καταθέσει στην αστυνομία και διατείνεται πως η Πόπη διατηρεί τον ιατρικό της φάκελο και δεν το παραδίδει, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της.
«Είναι η πρώτη από μία σειρά ενεργειών που θα κάνει για να αποδείξει την αθωότητα της. Ίσως θα πρέπει να φοβούνται πραγματικά εκείνοι που ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη», ανέφερε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου μέσω του εξωδίκου αξιώνει να της δοθούν άμεσα όλα τα έγγραφα και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της αναφορικά με τον θάνατο του Παναγιωτάκη, ζητώντας ευθέως να σταματήσει όπως υποστηρίζει το «κρυφτούλι» με την αλήθεια.
Ταυτόχρονα, ισχυρίζεται ότι η Πόπη ακόμη και μετά τη δική της προφυλάκιση, διατηρεί πρόσβαση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και καταγγέλλει πως σβήνει μηνύματα, συνομιλίες και στοιχεία, επιχειρώντας να διαγράψει κάθε ίχνος.
«Ζητά να της παραδοθούν τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αθωότητα της και ζητά να μην επεμβαίνουν στους λογαριασμούς της και να μη διαγράφονται κρίσιμα στοιχεία μηνύματα συνομιλίες», αναφέρεται στο εξώδικο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Με πρόλαβε το πίτμπουλ και με δάγκωσε»
Κινητοποίηση με αιτήματα τη φοιτητική μέριμνα και τη στέγαση
Ο οδηγός εντοπίστηκε με τριπλάσια ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του
«Κατά τύχη γλίτωσα» - Κατέρρευσε επιζήσασα του τρίτου βαγονιού την ώρα που κατέθετε
Με αφορμή το περιστατικό όπου γυναίκα αποκαλύφθηκε ότι δηλητηρίαζε σταδιακά τον πρώην σύζυγό της
Η μοναξιά και το δικαίωμα σε έναν ανώδυνο και ειρηνικό θάνατο
H στιγμή που η 41χρονη «εισβάλλει» στην κουζίνα του πρώην της και ρίχνει την ουσία
Αρνήθηκε την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης - Συνελήφθη και ο 22χρονος προμηθευτής
Το κόλπο με την τηλεφωνική κλήση από λογιστή
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Μεταφέρθηκε από ιδιωτική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής
Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναγνώριση μειωμένου καταλογισμού από το Αυτόφωρο
Ποια η κατάσταση του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι
Νεκρός 35χρονος οδηγός μοτοσικλέτας μετά από σύγκρουση με ΙΧ
«Είχε όνειρα, ετοιμαζόταν να παντρευτεί»
Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό στην περιφερειακή οδό - Επιχείρηση της Πυροσβεστικής
Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου
«Σε όλα τα χωριά άρχισαν και μπαίνουνε αρκούδες» υποστηρίζει ο κτηνοτρόφος
Σε λίγες ημέρες η εκδίκαση της υπόθεσης προσπάθειας δηλητηρίασης του 41χρονου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.