Κοινωνια

Αγία Παρασκευή: Η στιγμή που πηγαίνουν οι δράστες με το νοικιασμένο τζιπ να εκτελέσουν τον Πολωνό καθηγητή

Εκτενείς αναφορές για τη δολοφονία στα Αμερικανικά και Πολωνικά ΜΜΕ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αγία Παρασκευή: Η στιγμή που πηγαίνουν οι δράστες με το νοικιασμένο τζιπ να εκτελέσουν τον Πολωνό καθηγητή

Διαρκώς ξετυλίγονται οι πτυχές του αστυνομικού θρίλερ με τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή. Πέντε φερονται να είναι οι πρωταγωνιστές του στυγερού εγκλήματος, με ηθικο αυτουργό την πρώην σύζυγο του θύματος. Κίνητρο του φόνου φαίνεται πώς ήταν οι διαφωνίες του διαζευγμένου ζευγαριού για την επιμέλεια των παιδιών αλλά και τις εταιρίες που διαχειρίζονταν.

Βίντεο ντοκουμέντο από το όχημα των δραστών λίγο πριν την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή μελετούν οι Αρχές, οι οποίες εξιχνίασαν την υπόθεση.

Στα πλάνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών να κινείται στην κατεύθυνση προς το σημείο εκτέλεσης του 43χρονου.

Είναι η στιγμή που οι συνεργοί του 35χρονου φυσικού αυτουργού τον μεταφέρουν με ενοικιαζόμενο αμάξι στην Αγία Παρασκευή.

Εκτενείς αναφορές για τη δολοφονία στα Αμερικανικά ΜΜΕ

Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπός τους δολοφονήθηκε. Μάλιστα οι τελευταίες αποκαλύψεις για το ποιοι κρύβονται πίσω – από το προσχεδιασμένο όπως αποδείχθηκε έγκλημα στην Αγία Παρασκευή – έχει συγκλονίσει φίλους και συγγενείς. Στενή φίλη του θύματος ξέσπασε σε κλάματα σε συνέντευξη της στο FOX.

Ο 43χρονος Τζεσιόρσκι χαρακτηρίζεται από τους συναδέλφους του ως ένας κορυφαίος ακαδημαϊκός. Μάλιστα το Μπέρκλεϋ τον χαρακτηρίζει παθιασμένο με τη διδασκαλία και ως έναν από τους κορυφαίους ειδικούς στο μάρκετινγκ παγκοσμίως.

Πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης σε Πολωνία και Ηνωμένες πολιτείες διέκοψαν το πρόγραμμα τους με έκτακτα δελτία για να μεταδώσουν τις εξελίξεις γύρω απο τη δολοφονία.

Το CNN συνδέθηκε με την ανταποκρίτρια του στην Ελλάδα για να μεταδώσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τις έρευνες.

Ο 43 χρονος ακαδημαικός αποφοίτησε από το Stanford και εργάστηκε ως επίκουρος στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Τα τελευταία χρόνια ήταν καθηγητής Μάρκετινγκ και Οικονομικών στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Haas στο φημισμένο Μπέρκλεϋ και δίδαξε σε περισσότερους από 1.500 μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές.

Πηγή: ΕΡΤ