- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Η Ειρήνη δεν θα αντέξει στη φυλακή, να πάει και η μάνα μου μέσα», λέει ο αδελφός της Μουρτζούκου
Η απάντηση της Πόπης
Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι δηλώσεις του αδελφού της, Δημήτρη, για τη μητέρα τους και η απάντησή της
Ο αδελφός της Ειρήνης Μουρτζούκου μίλησε στο OPEN για την προφυλάκιση της αδελφής του και σημείωσε ότι θα πρέπει και η μητέρα τους, Πόπη, να μπει στη φυλακή.
«Η Ειρήνη τώρα έχει απελπιστεί εκεί μέσα, κλαίει τώρα εκεί που κάθεται. Εγώ όμως θέλω να πάει και η μάνα μου, όχι αυτή μόνο», είπε ο αδελφός της Ειρήνης Μουρτζούκου και συνέχισε: «Η Ειρήνη δεν θα την αντέξει τόσο πολύ τη φυλακή της. Φοβάμαι μην τη σκοτώσει και κανείς εκεί μέσα, μην κάνει καμιά μαλ@@@ μόνη της. Το είχε πει, άμα γίνει τίποτα με αυτήν, θα κάνει μεγάλη ζημιά».
Στις δηλώσεις του γιου της αντέδρασε η Πόπη Αναγνωστοπούλου: «Ναι. Εντάξει, αυτό να μην αναφερθούμε τώρα. Γιατί, ε! Γιατί υπάρχει κάποιο θέμα και πρόβλημα εκεί πέρα που έχουμε μιλήσει, εκεί που πρέπει να έχουμε μιλήσει. Και με την Ειρήνη. Έχει βάλει το χεράκι της εκεί. Η Ειρήνη χειραγωγεί τον Δημήτρη. Ε, δεν μπορώ να πω περισσότερα».
Ειρήνη Μουρτζούκου: Μητέρα καταγγέλλει ότι και το δικό της παιδί πέθανε όταν συγκατοικούσε μαζί της
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση της κατηγορούμενης για τους θανάτους 4 βρεφών, Ειρήνης Μουρτζούκου. Νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως την φέρνουν είχε βλάψει και άλλο βρέφος. Σύμφωνα με την εκπομπή Open Τώρα, υπάρχουν αναφορές και για ένα 2χρονο παιδί με το οποίο είχε επαφή το 2023. Στην υπόθεση, σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN εμπλέκεται μία γυναίκα, η μητέρα του εν λόγω παιδιού, ενός κοριτσιού, που συγκατοικούσε με την Μουρτζούκου το 2023, όταν και πέθανε η ανήλικη.
Η γυναίκα φέρεται να υποστηρίζει πως εκείνη την περίοδο, λίγο πριν αποχωρήσει η Μουρτζούκου για τη Γερμανία, είχε χάσει ανεξήγητα τη ζωή του το κοριτσάκι της. Ωστόσο, εκείνη, από την πλευρά της δεν έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είχε καταγγείλει τότε το γεγονός, ενώ δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου που είχαν εκτιμηθεί για το παιδί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μικρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Πάνω από 1.151 κατηγορούμενοι για απάτες-μαμούθ άνω των 17 εκατ. ευρώ στις αγροτικές επιδοτήσεις
Παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια - Τι ισχυρίστηκε για τον 67χρονο και τη χρήση ναρκωτικών
Μη σκαλώνεις που μεγαλώνεις
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής πριν επεκταθεί η πυρκαγιά
Αναβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία η δικογραφία μετά την κατάληξη του θύματος στο νοσοκομείο
Στα χέρια των Εσωτερικών Υποθέσεων στέλεχος που εντοπίστηκε από τη ΔΙΑΣ με όπλα, μαχαίρια και χιλιάδες ευρώ
Οι αθέατες πρωτοπόροι της επιστήμης, των ιδεών, των τεχνών και των γραμμάτων: Αυτές είναι οι ιστορίες τους.
Η κατάσταση ενός εκ των εργαζομένων είναι σοβαρή
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του 38χρονου
Οι τραυματίες διακομίστηκαν αμέσως στο Νοσοκομείου Κορίνθου
Με ψήφους 7-0 το δικαστήριο επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου
Νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε και την παρέσυρε, ενώ εκείνη έβγαινε από το όχημά της
Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος και αναμένει νέες καταγγελίες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Πώς χτίζουμε κάτι πολύ καλύτερο από μια απάντηση στην υποτίμησή μας
Εκ νέου στο Εφετείο το ελαφρυντικό
Το δικαστήριο κήρυξε κατά πλειοψηφία ένοχο τον 42χρονο
«Ήταν καθαρό ατύχημα», λέει ο ιδιοκτήτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.