- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ειρήνη Λαγούδη: «Φωνάζαμε ότι δεν αυτοκτόνησε» - Ανοίγει ξανά ο φάκελος για τον θάνατο της 44χρονης
Το πόρισμα του ιατροδικαστή Γκότση είχε καταλήξει σε αυτοχειρία
Ειρήνη Λαγούδη: Η οικογένεια της 44χρονης μητέρας για τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της το 2018
Ανοίγει ξανά ο φάκελος για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Μετά τις αποκαλύψεις για τους χειρισμούς της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών για τις υποθέσεις Πισπιρίγκου και Μουρτζούκου, η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη προχωρά σε αίτημα επανεξέτασης της ιατροδικαστής έκθεσης, Ανδρέας Γκότσης.
«Τώρα δικαιωνόμαστε» υποστηρίζει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη σε δήλωσή της στον Ant1, υπογραμμίζοντας ότι «από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε ότι δεν αυτοκτόνησε και ότι η ιατροδικαστική και η αστυνομική έρευνα είχαν παραλείψεις και δεν έλεγαν την αλήθεια».
Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Θα ζητήσουμε επανεξέταση της ιατροδικαστικής έκθεσης
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βασίλη Ταουξή στο sinidisi.gr, εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των δικαστικών αρχών, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. «Με παραγγελία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου προς την ανακρίτρια του Αγρινίου, γίνεται μια σειρά από ενέργειες, όπως συμπληρωματικές καταθέσεις, έρευνα στοιχείων, επανεξέταση μαρτύρων και κλήση προς κατάθεση των δυο τεχνικών μας συμβούλων, του κ. Γκουρμπάτση και του κ. Δέδε, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Όσον αφορά, την ανακοίνωση του Υπουργού Δικαιοσύνης του κ. Φλωρίδη, ενδεχομένως θα είμαστε οι πρώτοι που προσφεύγουμε στην Τριμελή Επιτροπή για την επανεξέταση της ιατροδικαστικής έκθεσης νεκροψία - νεκροτομής της Ειρήνης Λαγούδη, κάτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Δευτέρα 14.7)».
Ο κ. Ταουξής αναφέρθηκε στην ανάρτηση του κ. Γκουρμπάτση, «ο οποίος παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την υπόθεση και έχει συντάξει μια πολυσέλιδη μελέτη, είναι ο πλέον αρμόδιος, για να πει ότι η ιατροδικαστική έκθεση που είχε συνταχθεί τότε έχει πάρα πολλές πλημμέλειες και παραλήψεις. Θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και σύντομα».
Το χρονικό της υπόθεσης Λαγούδη
Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη έφυγε από το σπίτι της στις 10:30 το πρωί, λέγοντας ότι πάει να φέρει καφέ και γλυκά. Πράγματι, πήγε να κάνει κάποιες αγορές, ωστόσο, αντί να κατευθυνθεί εκ νέου προς το σπίτι της στο χωριό Κατοχή, ακολούθησε ένα διαφορετικό δρομολόγιο προς τη λίμνη Τριχωνίδα. Σταμάτησε σε βενζινάδικο, σε μια απόσταση 20 λεπτών από το σπίτι της γέμισε ένα μπιτόνι και μετά αποφάσισε να μεταβεί στη λίμνη, διανύοντας μια απόσταση μιάμιση περίπου ώρας.
Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της. Οι Αρχές εντόπισαν γρήγορα δύο πρόσωπα, έναν 50χρονο, καλό της φίλο, ο οποίος κατέθεσε πολλές φορές και έναν 55χρονο. Είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που φέρονται πως την είδαν ζωντανή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έβαλε σε σακούλα κοσμήματα και χρήματα της μητέρας του και τα άφησε σε αυλή
Πρώτο της μέλημα, όπως ανέφερε, είναι να επανασυνδεθεί με τα παιδιά της
Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων ο επιχειρηματίας
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Συνελήφθη ο οδηγός καθώς και ο κηδεμόνας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ευρήματα που να προκαλούν υποψίες για εγκληματική ενέργεια
Ο οδηγός της μηχανής παρέσυρε τη 16χρονη και την εγκατέλειψε στο σημείο
Η πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια επιφέρει βαρύτατες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Απριλίου 2026
Ζητούν τη διερεύνηση της πραγματικής ταυτότητας της γυναίκας που έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή
Μέχρι τώρα έχουν εξεταστεί συνολικά 426 εκτροφές
Αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο Περιστέρι
«Πήγα το παιδί μου στο νεκροταφείο και δεν το πήρα μαζί μου», δήλωσε συντετριμμένος
Τι υποστήριξε στις αρχές η ανήλικη
Στο μικροσκόπιο ο 66χρονος από την Πρέβεζα
Οι πρώτες πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη φωτιά
Τα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μία απλή πτώση από τις σκάλες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.