- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία
Ένας 37χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του παιδιού στο σπίτι όπου διαμένει σε περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.
Σε βάρος του άνδρα σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 37χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως είναι αθώος.
Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου αλλοδαπού, για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους.
Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, σε μη επακριβώς προσδιορισμένο παρελθόντα χρόνο, ο 37χρονος, εντός της οικίας που διαμένει σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου αγοριού.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.