- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ειρήνη Μουρτζούκου: Προσπάθησε να σκοτώσει το παιδί της 4 φορές
Οι απόπειρες στο νοσοκομείο και ο μηχανισμός που χρησιμοποίησε
Η Ειρήνη Μουρτζούκου θα απολογηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Πάτρας
Στην Πάτρα θα οδηγηθεί σήμερα (9.7) η Ειρήνη Μουρτζούκου προκειμένου να απολογηθεί για τις ανθρωποκτονίες βρεφών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενήλικης που της αποδίδονται. Η 25χρονη υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ενώ στα κρατητήρια είπε στους αστυνομικούς ότι έχει δαίμονες στο μυαλό της.
Σύμφωνα με τo Star, η σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου ήρθε μετά από 8 μήνες ερευνών και μετά από 80 και πλέον καταθέσεις μαρτύρων. Στο ένταλμα σύλληψης αποτυπώνεται και ο μηχανισμός θανάτου: ασφυξία με φραγμό μύτης και στόματος.
Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι απόπειρες πριν τη δολοφονία του παιδιού της Κατερίνας και της δεύτερης κόρης της
Στο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος της 25χρονης αναφέρεται ότι το παιδί της φίλης της Κατερίνας είχε αποπειραθεί να το σκοτώσει και πάλι, δύο μήνες πριν τον θάνατό του. Συγκεκριμένα, στις 11 Δεκεμβρίου 2020 και ενώ το παιδί νοσηλευόταν, η 25χρονη ήταν μόνη της στο δωμάτιο με το μωράκι, αφού η μητέρα είχε πάει στο σπίτι για να πάρει ρούχα. Το δεύτερο παιδί της η Ειρήνη Μουρτζούκου προσπάθησε να το σκοτώσει 4 φορές, μια στο σπίτι και άλλες τρεις στο νοσοκομείο.
«Επανειλημμένη αδίστακτη τέλεση της πράξης της ανθρωποκτονίας (τετελεσμένη τρεις φορές και μία σε απόπειρα) σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με πλήρη απάθεια, ψυχρότητα, σκληρότητα και παντελή απαξία για το έννομο αγαθό της ζωής», αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με πλακάτ, φωτογραφίες των θυμάτων και συγκίνηση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών στα συλλαλητήρια
«Τα έθαψα ο ίδιος» είπε στις αρχές
Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις
«Δεν θα παραιτηθούμε μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί μας» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023»
Το μήνυμά της από το τρισάγιο στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Μαζική συμμετοχή πολιτών στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα
Πολίτες σταματούν στο σημείο για να αφήσουν λουλούδια - Δείτε εικόνες
Ο νεαρός άνδρας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και τραυματίστηκε θανάσιμα
«Τόσο καιρό δεν κοιμόταν σε παγκάκι...»
Τρία χρόνια από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού 3 χρόνια μετά το δυστύχημα
Αδιευκρίνιστες ακόμη οι συνθήκες
Πώς έγινε η τραγωδία με την 67χρονη - Η ανακοίνωση του αεροδρομίου
Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ανθρώπινο οστό
Μαραθώνιες οι καταθέσεις τους
Βρέθηκε ασφαλής, αλλά δεν γυρίζει σπίτι
Ο φερόμενος ως δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι επίσης 17 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.