Κοινωνια

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 14χρονη με οξεία μέθη

Αγόρασε ποτά από το κιόσκι εκδήλωσης πολιτιστικού συλλόγου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρέθυμνο
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Robert Anasch

Η 14χρονη άρχισε να μην αισθάνεται καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Στο νοσοκομείο, σε βαριά κατάσταση μέθης, μεταφέρθηκε μια 14χρονη. Η ανήλικη βρισκόταν σε εκδήλωση στην οποία παρευρισκόταν με φίλες της στην περιοχή Ατσιποπούλου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 14χρονη μαζί με την παρέα της και χωρίς παρουσία γονέων, βρέθηκε σε εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου της συγκεκριμένης περιοχής στο Ρέθυμνο. Η ανήλικη προμηθεύτηκε από το κιόσκι της εκδήλωσης ποτά, ενώ από διπλανή παρέα οι κοπέλες δέχτηκαν κέρασμα. Η 14χρονη άρχισε να μην αισθάνεται καλά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές και συνελήφθη ο 31χρονος υπεύθυνος της εκδήλωσης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για έναν νεαρό 17 ετών που αφορά σε έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι αρχές αναζητούν το πρόσωπο που έδωσε αλκοόλ στην 14χρονη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θάνατος Μυρτώς: Ο 23χρονος καθάρισε τον χώρο στο Αργοστόλι όπου έκαναν χρήση ναρκωτικών
Κεφαλονιά: «Την έχουμε αφήσει...» - Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς

Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί κακουργηματική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY