- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ξυλοδαρμός στην Κυψέλη: «Με χτύπησε πρώτος ο υπάλληλος καθαριότητας» λέει ο 34χρονος
Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο 34χρονος φερόμενος ως βασικός δράστης για τον ξυλοδαρμό που σημειώθηκε στην Κυψέλη κατά υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.
Ο 34χρονος φερόμενος δράστης του ξυλοδαρμού δημοτικού υπαλλήλου παρουσιάστηκε αυτοβούλως χθες το πρωί με την δικηγόρο του στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Είχε παρέλθει το αυτόφωρο, κατέθεσε για το συμβάν και αποχώρησε.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά επίσης τον αδελφό του και έναν Έλληνα, 38 ετών . Και οι δυο ήταν παρόντες στο επεισόδιο στην οδό Αχαρνών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.
Ο 34χρονος φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν. Μάλιστα, πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε κατηγορηθεί 17 φορές στο παρελθόν. Μάλιστα, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία από το διάστημα 2000 έως 2022 – 2023 για σειρά αδικημάτων μεταξύ των οποίων είναι η κλοπή, η ληστεία, τα ναρκωτικά, η ενδοοικογενειακή βία, η απειλή, η εξύβριση, η σωματική βλάβη, η νομοθεσία περί όπλων κ.ά.