- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Λάρισα: Παππούδες αρνήθηκαν τη νοσηλεία της 2χρονης εγγονής τους στο νοσοκομείο
Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή (8.06) στη Λάρισα, όταν ο παππούς και η γιαγιά ενός κοριτσιού δύο ετών το μετέφεραν το μεσημέρι στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.
Οι γονείς του παιδιού έλειπαν για δουλειές εκτός πόλης και το παιδάκι φρόντιζαν η 37χρονη γιαγιά και ο 42χρονος παππούς. Οι γιατροί αποφάσισαν πως το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί, όμως οι παππούδες υπέγραψαν και πήραν το παιδί στο σπίτι, γύρω στις 7 το απόγευμα.
Τότε ήταν που επενέβη η αστυνομία. Αστυνομικοί που ενημερωθήκαν από το νοσοκομείο, το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 9 μ.μ. μετέβησαν στην οικία των παππούδων στη Λάρισα και παραλαμβάνοντας το δίχρονο κοριτσάκι το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει εισαγωγή στην Παιδιατρική Κλινική και να ακολουθηθεί θεραπεία.
Η αστυνομία συνέλαβε τον παππού και τη γιαγιά με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ωστόσο και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πηγή: onlarissa