Κοινωνια

Ρέθυμνο: Πέθανε ο ηλικιωμένος που σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο

Αφού πυροβόλησε την 85χρονη, είχε στρέψει το όπλο στον εαυτό του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο 87χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την καρκινοπαθή σύζυγό του μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου νοσηλευόταν 

Πέθανε ο 87χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν στο Ρέθυμνο. Ο 87χρονος άνδρας, αφού πυροβόλησε την 85χρονη - που έδινε μάχη με τον καρκίνο - είχε στρέψει το όπλο στον εαυτό του προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Μετά από λίγες ώρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ο 87χρονος έφυγε από τη ζωή. 

Ρέθυμνο: Δεν αντέχω να τη βλέπω να ταλαιπωρείται, έλεγε ο 87χρονος πριν σκοτώσει τη σύζυγό του

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (31.5) στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όταν ένας 87χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του στο κρεβάτι του δωματίου που νοσηλευόταν.

Αυτόπτης μάρτυρας του φονικού ήταν ο ίδιος ο γιος τους, τον οποίο προηγουμένως ο δράστης είχε φροντίσει να κλείσει στο μπαλκόνι του νοσοκομείου Ρεθύμνου, για να μην είναι παρών στο έγκλημα. Με έναν πυροβολισμό ο 87χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το πρόσωπό του και αυτοπυροβολήθηκε. Μέχρι και αυτή τη στιγμή ο δράστης και αυτόχειρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν με σιγουριά εάν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ηλικιωμένος δεν άντεχε όπως έλεγε σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα να βλέπει τη σύζυγό του να ταλαιπωρείται από τα χειρουργεία και από την άσχημη κατάσταση της υγείας της. Τα είχε όλα προσχεδιασμένα όπως αποδεικνύεται αφού είχε μαζί του το όπλο. Ο γιος τους βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να συνέλθει από το έγκλημα ενώ το όπλο τη δολοφονίας βρέθηκε στο χώρο και μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως ήταν φυσικό στο άκουσμα των δύο πυροβολισμών εργαζόμενοι, αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο πανικοβλήθηκαν μέχρι να διαπιστωθεί τι τελικά είχε συμβεί.